Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 06-83593429

Autosloop en autosloperij Stadkanaal

Sloopauto verkopen in Stadkanaal? De autosloperij ook wel het autodemontage bedrijf heeft altijd interesse in uw oude auto. Het maakt voor het sloopbedrijf niet uit of uw auto nu een verlopen keuring heeft of helemaal total-los is de sloperij weet er wel raad mee. De oudere auto’s worden ingekocht voor de onderdelen. Naast gebruikte auto-onderdelen bevinden zich volop herbruikbare materialen op en aan uw auto. De autosloperij zal er zorg voor dragen dat deze materialen worden ontmanteld en kunnen worden hergebruikt. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifiek onderdeel is het autodemontage bedrijf u graag van dienst. U kan online uw onderdelen aanvraag plaatsen. Hiermee bereikt u in een keer meerdere autosloperijen en zo is de kans groter dat u snel vindt wat u zoekt. Gaat u akkoord dan halen wij de auto kosteloos bij u op! Heeft u een sloopauto, of schadeauto? U kan deze ook online aanbieden, wij doen u graag een bod.

Hieronder ziet u het overzicht van autosloop bedrijven, autosloperijen in de regio Stadkanaal


Sloopauto verkopen Stadskanaal?

Wij kopen landelijk sloopauto’s op. Ook in uw regio kunnen wij uw auto kosteloos ophalen. Meld voor een direct bod uw auto online aan. Wij zullen dan geheel vrijblijvend uw sloopauto taxeren op waarde. Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met een van onze inkopers zij helpen u graag verder.

Kapotte stof hoezen.

kapotte aandrijfasVeel sloopauto’s worden de sloperij binnen gebracht met een kapotte stofhoes. Ook is dit een van de veel voorkomende APK afkeurpunten. De stofhoes zit om de aandrijf as zowel links als recht welke de homokineet beschermd tegen vuil en weer invloeden. Aangezien de stofhoes maar een simpel rubber hoes is kan deze beschadigd  zijn of na verloop van tijd los raken. Hierdoor zal al het vet uit de homokineet geslingerd worden welke op den duur ook kapot zal gaan. Dit is eigenlijk zonde gezien de homokineet zelf bijna niet kapot gaat. Natuurlijk kan alles kapot zeker wanneer u helemaal instuurt en vol gas weg rijdt is dit niet bevorderlijk voor de techniek.   

Wanneer is de homokineet kapot.

De homokineet is de flexibele aandrijfas op de voorwielen van de auto. Deze hoeft niet direct kapot te zijn als het rubber enige schade heeft opgelopen. Vaak kun je dit het makkelijkste controleren door met de auto een grote flauwe bocht te rijden. Indien het kapot is hoort u een klapperend geluid.  Ook een rondje draaien op de parkeerplaats met het stuur helemaal naar links of rechts om kan een goede test zijn. U mag dan geen geklepper horen!

Kapotte fusee kogel.

Tussen het fuseelichaam en de draagarm bevindt zich een fusee kogel. Wanneer deze teveel spelling heeft is dit gevaarlijk omdat alles eerder kan af breken maar ook uw banden zullen niet vlak meer afslijten waardoor het blijven rijden met een kapotte kogel u eigenlijk alleen maar meer geld gaat kosten. Het repareren van de fusee kogel is vrij eenvoudig het grote verschil kan zitten in het type kogel dat op uw auto zit gemonteerd. Er zit namelijk groot verschil en een geschroefde kogel of geperste kogel. Ook zijn er fusee kogels waarvoor de helen draag arm moet worden vervangen.  

Autosloop en autosloperij in de omgeving van Stadskanaal.

Alteveer
Beerta
Grootegast
Midwolda
Noordhorn
Nuis
Opende
Overschild
Stadskanaal
Veendam
Westerbroek
Winsum Gr
Wirdum Gr
Zuidbroek

(Sloop)auto verkopen?

06-83593429

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)