Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Amerikaanse autosloperij

Ook in Nederland zijn een aantal autodemontage bedrijven welke zich hebben gespecialiseerd in het demonteren en slopen van uitsluitend Amerikaanse merk. Zoekt u een specifiek onderdeel van een Amerikaans voertuig ga dan op zoek naar bij de Amerikaanse autosloperij.
Binnen het Nederlandse wagenpark zijn er behoorlijk wat Amerikaanse automerken vertegenwoordigd. Sommige modellen worden bewust op bestelling geïmporteerd maar er zijn ook merken welke een grote vertegenwoordiging heb in Nederland. Denk hierbij aan het automerk Ford. Amerikaanse automerken zijn Cadillac, Chevrolet,Dodge,Hummer, Jeep, Lincoln, Pontiac en Tesla. Al deze automerken zijn afkomstig uit de Verenigde Staten naast deze bekend te automerken zijn er ook Amerikaanse voertuigen welke via andere kanalen het land wordt binnengebracht. Want een Ford Mustang kunt u hier helaas niet kopen maar er rijden er wel genoeg van rond.

Bent u op zoek naar oldtimeronderdelen?

Slechts weinig autosloperij hebben zich specifiek toegelegd op Amerikaanse merk. Het in het Zeeuwse Axel gevestigde “ American car recycling” heeft zich gespecialiseerd in onderdelen afkomstig van Amerikaanse voertuigen. Zoekt u dus een onderdeel maar kunt u het bij uw plaatselijke sloperij niet vinden kijk dan eens bij het bovenstaande bedrijf. Natuurlijk kunt u ook zelf op zoek gaan en het door u
gezochte onderdeel heeft wil via eBay aankopen.

Amerikaanse auto’s niet milieubewust

Tesla is natuurlijk een uitzondering op de regel. Het is immers het enigde automerk dat uitsluitend elektrische voertuigen verkoopt. Veel Amerikaanse auto’s zijn voorzien van motoren met een grote cilinderinhoud en hebben hierdoor een hoog brandstofgruik. Vaak worden Amerikaanse auto’s voorzien van een LPG G3 installatie. Met de Nederlandse brandstofprijzen is het namelijk erg ongunstig om op benzine te blijven rijden want de meeste Amerikaanse auto’s verbruiken veel.

(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)