Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Auto verkopen?

085-0644880

7 dagen per week van 8:00 tot 20:00

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Autosloop, Autosloperij Landrover.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Zoekt u een autosloperij welke is gespecialiseerd in onderdelen voor uw Landrover of Rangrover? Het merendeel van de demontage bedrijven demonteert alle automerken; het is dan ook maar de vraag of u hier de juiste onderdelen vindt voor uw Defender, uw auto! Vaak kan de merkspecialist u heb beste helpen wanneer u Landrover onderdelen zoekt. Natuurlijk kan u ook gebruik maken van ons onderdelen aanvraag formulier; hiermee bereikt u meerdere autosloperijen in het land. Vaak is er altijd wel een bedrijf dat het onderdeel kan aanbieden dat u zoekt!

Uw Landrover verkopen

Bent u in het bezit van een Landrover? die u van de hand wilt doen? Een landrover is een prima terreinwagen en wordt in Nederland maar zelden gebruikt voor het 4×4 rijden. Daarnaast zijn het grote auto’s die niet duurzaam zijn als het gaat om het milieu. Grote kans dat u na jaren met veel plezier in de auto te hebben gereden, u vandaag de dag op zoek gaat naar een zuinigere, minder vervuilende auto. Afhankelijk van het type Landrover dat u in de verkoop heeft kunnen wij zeker nog iets voor u betekenen. Hierbij is het natuurlijk een groot verschil over het een Defender van bouwjaar 1988 gaat of om een wel Land Rover Voque van 2002.

Gratis ophalen.

Met het aanbieden van een auto via het sloopauto verkoopformulier doen wij u een gratis en vrijblijvende taxatie van uw kapotte auto. Een van onze medewerkers zal uw aanvraag bekijken en volgens een vooraf opgesteld protocol een taxatie verrichten op uw sloopauto. Afhankelijk van verschillende factoren komen wij tot een demontagewaarde die wij voor uw auto kunnen betalen. Naast het bedrag dat wij nog voor het doorgeven voor uw oude auto, zal de sloopauto kosteloos bij u aan huis worden opgehaald zodat u de auto niet zelf naar de autosloperij hoeft te brengen. Natuurlijk verzorgen wij de complete administratie met zowel de RDW als de belastingdienst zodat u bij eerstvolgende werkdag geen motorrijtuigenbelasting meer voor uw auto betaalt. Belangrijk hierbij is dat u beschikt over een compleet kentekenbewijs met een geldige tenaamstelling code.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.