Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Mitsubishi.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Uw Mitsubishi als sloopauto verkopen? Wanneer is het interessant uw auto te verkopen aan het autodemontage bedrijf zodat het voertuig kan worden vernietigd.
• De kosten van u auto lopen erg op!
• De APK is bijna verlopen!
• De lasten van de auto wegen erg zwaar!
• U heeft geen behoefte aan de nodige bekeuringen!
• De auto functioneert niet zo als het moet zijn!
In bovenstaande gevallen kunt u kiezen om de auto te verkopen aan het autodemontage bedrijf. Natuurlijk kan de autosloperij u slechts alleen restwaardevergoeding geven voor het voertuig. Vaak is dit helemaal zo gek nog niet aangezien u in veel van de bovenstaande gevallen u extra kosten moet maken om in uw huidige auto te kunnen blijven rijden. Vaak is het direct verkopen van uw Mitsubishi helemaal zo gek nog niet. U bent immers direct van alle problemen verlost en kan uw geld besteden aan een goede occasion met een nieuwe APK. Daarnaast loopt u geen risico’s op de om nodige bekeuringen en bent u er zeker van dat u niet meer onderweg stil komt te staan.

Mitsubishi Onderdelen zoeken.

Voor veel auto-onderdelen kunt u terecht bij de universele autosloperij. Hier worden auto-onderdelen aangeboden van alle merken en alle type voertuigen. Natuurlijk is de kans aanwezig dat uw plaatselijke autosloperij het juiste onderdeel voor uw auto wel heeft liggen. Dat is mooi u hoeft niet verder te zoeken. Maar helaas is dit niet altijd het geval. De onderdelen die u zoekt zijn reeds gedemonteerd of het type en auto dat u heeft is helemaal niet meer op de sloperij aanwezig. Door middel van het invullen van uw onderdelenaanvraag bereikt u niet alleen de autosloperij in uw omgeving maar ook daar buiten. Hiermee vergroot u de kans op succes. Grote kans dat het onderdeel dat u zoekt ergens in het land wel voorradig is en eventueel per post bij u kan worden afgeleverd.

Gratis afvoeren demontagewagen.

Wanneer wij uw sloopauto mogen inkopen verzorgen wij kosteloos het transport van uw huis naar een autosloperij. Dit betekent dat de auto gratis en voor niets bij u zal worden opgehaald. Vaak kan er met een kapotte auto niet meer veilig op de openbare weg worden gereden. Daarnaast is bij de meeste sloopauto’s de APK verlopen en betekent dit dat u hier helemaal niet mee de weg op mag. Naast dat de auto gratis bij u wordt opgehaald zal de administratieve last waaronder het vrijwaringsbewijs bij u worden uitgeschreven.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)