Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Kapotte auto, Wil uw auto niet meer rijden ?

Bent u in het bezit van een auto met gebreken? Is er iets kapot gegaan aan de auto waardoor u er niet meer mee kunt rijden? Het hebben van een nieuwe APK keuring wil niet altijd ook zeggen dat uw auto technisch in orden is. Auto’s kunnen altijd kapot gaan, de koppeling kan het begeven of uw aandrijf as breekt. Sommige problemen zijn eenvoudig te verhelpen maar het komt regemaatig voor dat er iets kapot gaat waardoor er grote reparatie werkzaam heden moeten worden uitgevoerd.

Kapotte auto verkopen of repareren.

Veel particulieren hebben niet de technische kennis en kunde in huis om zelf hun auto te repareren. Een proffesionle garage uitruisting, een brug en het juiste gereedschap is een must als je zelf je auto wilt repareren. Wanneer u over twee rechter handen beschikt kan je zelf erg veel onderhoud en reparatie werk uitvoeren en hiermee geld besparen! Heeft u dit niet dan moet u naar de garage. Kleine reparatie kosten niet zoveel maar het laten repareren van een koppeling, of andere grote onderhoud werkzaamheden lopen al snel in de papieren. U staat dan voor de keuze de kapotte auto te laten maken of een andere tweedehandse auto te kopen. Een goede auto hebben is voor veel particulieren vaak een must u moet immers naar uw werk, fammilie of sportclub kunnen rijden.

Kapotte auto naar de sloop?
Is de auto echt kapot, is de D-riem gebroken dan is het vaak einde oeffening. De auto kan dan worden afgevoerd naar de autosloperij. Natuurlijk is alles te reparen maar vaak gaan dan de kosten voor de baten uit. Heeft u een auto die u kapot wilt gaan verkopen? Meld dan altijd eerlijk de gebreken! Een auto met meerdere kleine gebreken is niet kapot! U mag en kan er wellicht niet meer mee rijden maar dit wil niet zeggen dat de auto helemaal is afgeschreven. Zijn er echt technisch onderdelen afgebroken, versleten dan is repareren vaak niet meer mogelijk en zal dit de verkoopprijs beinvloeden.

Helemaal total loss
Wanneer uw auto kapot is gegaan door een verkeers ongeval en de oorzaak bij u ligt is het vaak nog een groter probleem. Als de auto al de nodige jaren oud is dan gaan de reparatie kosten al snel de dagwaarde te boven. Uw auto is dan economisch gezien de reparatie niet meer waard. Vaak kan de autosloperij u dan nog een vergoeding geven voor de schadeauto. Sommige onderdelen kunnen nog worden verkocht. Daarnaast heeft de schade auto een oud-ijzer waarde. U kunt hiervoor gebruik maken van onze bedrijven gids op de website.

(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)