Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Alfa Romeo.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Het Italiaanse merk Alfa Romeo staat al jaren bekend om zijn vooruitstrevende modellen. Daarnaast zijn deze auto’s over het algemeen gunstig geprijsd. Helaas blijkt dat Alfa Romeo’s vroegtijdig op de sloperij belanden. In de beginjaren van dit merk waren er vooral problemen met de carrosserie. Alfa’s staan immers bekend als voertuigen die nogal willen roesten. Daarnaast kenmerken de auto’s zich door het sportieve karakter. Slechts weinig merken hebben immers een boxermotor gemonteerd in een voertuigen zoals de Alfa 145 welke een zeer mooie boxergeluid vertoont als hiermee door kleine straatjes in de binnenstad werd gereden.

Alfa Romeo Autodemontage.

Inmiddels zijn veel Alfa’s op de sloop beland vaak doordat de motoren vragen om meer onderhoud als een ander merkauto. Doordat dit Italiaanse merk veel onderdelen leent van het merk Fiat blijken het niet de meest stevige voertuigen te zijn. Er rijden op dit moment genoeg alfa’s 147 rond met verschillende mankementen. Hierbij moet u denken aan een kapotte en elektrische raambediening of een haperende speed select versnellingsbak. Hierdoor is uw auto vaak lastig te verkopen. Wellicht kunnen wij u nog een goed bod doen. Als de auto door ons mag worden gedemonteerd op de autosloop. Bij ons kunt u terecht met alle Alfa Romeo modellen. Zowel de 156 als voor de 147 kunnen wij u nog een leuke vergoeding geven. Vaak zijn de motoren van aluminium wat de inkoopprijs ten goede komt. Ook voor jongere schade auto’s van dit merk zoals de Alfa Romeo Mito of Giulietta doen wij u graag een goed bod.

Uw Alfa Romeo diesel verkopen

Ondanks dat de benzinemotoren van dit merk meer onderhoud vragen en een sportief hoogtoerig karakter hebben zijn het wel de auto’s waarbij u met een glimlach rond rijdt: Een mooi uitlaatgeluid ronkende motor geeft ook een hoop voldoening. Dieselvoertuigen van dit merk hebben zich de afgelopen jaren sterk bewezen. De 2.4 JTD motor staat bekend als een van de sterkste diesels in zijn soort, het is immers een dikke vijfcilinder motor. Maar ook de 1.9 JTD motoren zijn echte kilometervreters dit in tegenstelling tot de benzine motoren waarbij men vaak hogere onderhoudskosten rekenen.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)