Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Auto verkopen?

085-0644880

7 dagen per week van 8:00 tot 20:00

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Autosloop, Autosloperij Alfa Romeo.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Het Italiaanse merk Alfa Romeo staat al jaren bekend om zijn vooruitstrevende modellen. Daarnaast zijn deze auto’s over het algemeen gunstig geprijsd. Helaas blijkt dat Alfa Romeo’s vroegtijdig op de sloperij belanden. In de beginjaren van dit merk waren er vooral problemen met de carrosserie. Alfa’s staan immers bekend als voertuigen die nogal willen roesten. Daarnaast kenmerken de auto’s zich door het sportieve karakter. Slechts weinig merken hebben immers een boxermotor gemonteerd in een voertuigen zoals de Alfa 145 welke een zeer mooie boxergeluid vertoont als hiermee door kleine straatjes in de binnenstad werd gereden.

Alfa Romeo Autodemontage.

Inmiddels zijn veel Alfa’s op de sloop beland vaak doordat de motoren vragen om meer onderhoud als een ander merkauto. Doordat dit Italiaanse merk veel onderdelen leent van het merk Fiat blijken het niet de meest stevige voertuigen te zijn. Er rijden op dit moment genoeg alfa’s 147 rond met verschillende mankementen. Hierbij moet u denken aan een kapotte en elektrische raambediening of een haperende speed select versnellingsbak. Hierdoor is uw auto vaak lastig te verkopen. Wellicht kunnen wij u nog een goed bod doen. Als de auto door ons mag worden gedemonteerd op de autosloop. Bij ons kunt u terecht met alle Alfa Romeo modellen. Zowel de 156 als voor de 147 kunnen wij u nog een leuke vergoeding geven. Vaak zijn de motoren van aluminium wat de inkoopprijs ten goede komt. Ook voor jongere schade auto’s van dit merk zoals de Alfa Romeo Mito of Giulietta doen wij u graag een goed bod.

Uw Alfa Romeo diesel verkopen

Ondanks dat de benzinemotoren van dit merk meer onderhoud vragen en een sportief hoogtoerig karakter hebben zijn het wel de auto’s waarbij u met een glimlach rond rijdt: Een mooi uitlaatgeluid ronkende motor geeft ook een hoop voldoening. Dieselvoertuigen van dit merk hebben zich de afgelopen jaren sterk bewezen. De 2.4 JTD motor staat bekend als een van de sterkste diesels in zijn soort, het is immers een dikke vijfcilinder motor. Maar ook de 1.9 JTD motoren zijn echte kilometervreters dit in tegenstelling tot de benzine motoren waarbij men vaak hogere onderhoudskosten rekenen.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.