Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Rover.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Het luxe Engelse merk is Rover. Js dit nog bij u bekend? Inmiddels worden er geen Rovers meer geproduceerd. De laatste modellen Dat het merk op de markt heeft gebracht komen uit de eind jaren 90, begin 2000. Dit zijn auto’s die nu aan het einde van het leven zijn en op de autosloperij belanden. Het overgebleven rover modellen zullen hopelijk als oldtimer ergens in de garage worden gezet aangezien dit merk ook veel goeds op de markt heeft gebracht. Wist u dat Rover de uitvinder is van de zestien kleppenmotor! Ondanks dat is door economische tegenwind een einde gekomen aan het luxe automerk dat u vast een beetje doet denken aan een Rolls Royce. Toch heeft Rover enkele zeer bijzondere modellen geproduceerd welke een oldtimerliefhebber graag aan zijn collectie wilt toevoegen zoals de rover 3500 of de 75 V8. Deze auto’s zie je dan ook zelden of nooit op het autodemontage bedrijf!

Uw Rover sloopauto verkopen?

Heeft u een Rover 200 of 620 waar u met veel plezier in gereden heeft? Maar ook uw Rover heeft niet het eeuwige leven. Wanneer u een Rover heeft aan te bieden voor demontage dan kunt u gebruik maken van ons online sloopauto taxatieformulier. Wanneer u uw gegevens achterlaat doen wij u een vrijblijvende sloopauto taxatie. Eventueel neemt een van onze inkopers telefonisch met u contact op om de staat en de gebreken van uw voertuig met u te bespreken. Vaak doen wij u direct een bod. Dit houdt ook in dat wij de auto kosteloos bij u kunnen ophalen en eveneens administratieve last direct voor u uit van de. Het overeengekomen bedrag zal dan ook contant of per bank aan u worden uitbetaald zodat u op uw gemak op zoek kunt naar een vervangend vervoersmiddel.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)