Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Auto verkopen?

085-0644880

7 dagen per week van 8:00 tot 20:00

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Autosloop, Autosloperij Rover.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Het luxe Engelse merk is Rover. Js dit nog bij u bekend? Inmiddels worden er geen Rovers meer geproduceerd. De laatste modellen Dat het merk op de markt heeft gebracht komen uit de eind jaren 90, begin 2000. Dit zijn auto’s die nu aan het einde van het leven zijn en op de autosloperij belanden. Het overgebleven rover modellen zullen hopelijk als oldtimer ergens in de garage worden gezet aangezien dit merk ook veel goeds op de markt heeft gebracht. Wist u dat Rover de uitvinder is van de zestien kleppenmotor! Ondanks dat is door economische tegenwind een einde gekomen aan het luxe automerk dat u vast een beetje doet denken aan een Rolls Royce. Toch heeft Rover enkele zeer bijzondere modellen geproduceerd welke een oldtimerliefhebber graag aan zijn collectie wilt toevoegen zoals de rover 3500 of de 75 V8. Deze auto’s zie je dan ook zelden of nooit op het autodemontage bedrijf!

Uw Rover sloopauto verkopen?

Heeft u een Rover 200 of 620 waar u met veel plezier in gereden heeft? Maar ook uw Rover heeft niet het eeuwige leven. Wanneer u een Rover heeft aan te bieden voor demontage dan kunt u gebruik maken van ons online sloopauto taxatieformulier. Wanneer u uw gegevens achterlaat doen wij u een vrijblijvende sloopauto taxatie. Eventueel neemt een van onze inkopers telefonisch met u contact op om de staat en de gebreken van uw voertuig met u te bespreken. Vaak doen wij u direct een bod. Dit houdt ook in dat wij de auto kosteloos bij u kunnen ophalen en eveneens administratieve last direct voor u uit van de. Het overeengekomen bedrag zal dan ook contant of per bank aan u worden uitbetaald zodat u op uw gemak op zoek kunt naar een vervangend vervoersmiddel.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.