Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Volkswagen.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Grote kans dat uw VW sloperij niet uitsluitend Volkswagens demonteert. Volkswagens AG group bestaat immers uit meerdere merken welke verschillende onderdelen met elkaar delen. Zo zijn veel onderdelen binnen Audi, Seat, Skoda aan elkaar gelijk en zijn de motoren vaak identiek. Mede hierdoor hebben enkele autosloperijen zich uitsluitend gericht op de demontage van de zogenaamde VAG merken.

VW Sloopauto verkopen!

Een Volkswagen staat bekend om zijn degelijkheid en betrouwbaarheid. Dit Duitse merk kennen we allemaal van modellen zoals de Volkswagen Kever: Herby maar ook de VW T1 bus en de Karaman Gia welke nu ware klassiekers zijn geworden. Helaas is niet elke Volkswagen zo uniek als deze modellen waardoor nog steeds Volkswagens op de sloop belanden. Ook een Volkswagen bereikt op een gegeven moment de fase waarin moet worden bepaald of het voertuig wordt gerepareerd dan wel gesloopt. Wanneer u een VW heeft en deze keuze moet gaan maken is het leuk als u nog een vergoeding kunt ontvangen voor uw oude auto. Door middel van het invullen van het aanmeld formulier doen wij u een gratis taxatie op uw sloopauto. De eventuele vergoeding die wij nog voor de oude auto kunnen betalen is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren. Het bouwjaar, model en motorisering spelen hierbij een belangrijke rol.

VW Bedrijfswagen verkopen.

Naast personenauto’s verkoopt Volkswagen ook verschillende bedrijfs auto’s zowel grote als kleine bussen zoals de Caddy en de Transporter. Vaak worden bedrijfsvoertuigen de eerste jaren vrij intensief gebruikt. De voertuigen zijn operationeel en worden dagelijks veelvuldig ingezet zeker bij auto’s die als koerierswagen worden gebruikt. Bedrijfsvoertuigen worden dan ook vaak eerder voor demontage aangeboden als personenauto’s. Zeker wanneer de motor al vele kilometers heeft gedraaid en deze op een gegeven moment kapot gaat is het verkopen van de bedrijfsauto aan het autodemontage bedrijf vaak de beste oplossing.

VW Schadeauto verkopen.

Heeft u een auto die al enige jaren oud is en hierdoor niet meer allrisk is verzekerd. Wanneer het toeval u dan treft en u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval is dit niet alleen erg vervelend maar ook nog eens erg jammer. Ligt de oorzaak van het ongeval bij u dan moet u ook nog eens zelf opdraaien voor de herstelkosten van uw eigen auto. Niet iedereen wil een kostbare reparatie nog laten uitvoeren aangezien de auto al enkele jaar oud is. Dit komt omdat het direct verkopen van uw courante schadeauto nog goed geld kan opleveren. De onderdelen van jonge schadevoertuigen zijn erg gewild en kunnen goed als tweedehands auto-onderdeel worden verkocht. Mede hierdoor worden voor schade auto’s zoals Volkswagen nog hoge inkoopprijzen betaald.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)