Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Auto verkopen?

085-0644880

7 dagen per week van 8:00 tot 20:00

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Autosloop, Autosloperij Fiat.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Het automerk Fiat is al sinds jaar en dag niet meer weg te denken op de Nederlandse markt. U kent hem wellicht nog wel het kleine bolle doosje de Fiat 500. Nu inmiddels volledig gemoderniseerd met een twee cilinder turbo motor en cabrio dak! Ten opzichte van het oudere type waar nog een luchtgekoelde motor in zit. Hierdoor moest men de kofferbak klep altijd openhouden wanneer het erg warm was. Zo kreeg de motor voldoende koeling op een mooie zomerdag.

Ondanks dat Fiat niet bekend staat als de meest degelijke auto zijn er erg veel Fiats op de Nederlandse markt gebracht. Een Fiat staat namelijk bekend dat ze nogal eens willen roesten. Daarnaast zijn ze niet zo oerdegelijk als een auto van Duitse fabricage. Dit kan ook niet anders aangezien de aanschafprijs van een Fiat stukken lager ligt als een Duitse auto bijvoorbeeld een Opel of Volkswagen. Door dit kwaliteitsverschil is duidelijk merkbaar dat een Fiat eerder op de autosloperij beland gezien bepaalde mankementen zich gewoon eerder voordoen.
Verschillende Fiat modellen die wij dagelijks krijgen aangeboden zijn onder andere de Punto maar ook de Bravo en Skudo hebben na een goede 15 jaar van dienst hun beste tijd wel gehad. Daarnaast zijn er ook de afgelopen jaren al veel Fiat Silo’s gedemonteerd. Naast het merk Fiat leent de Fiat groep veel onderdelen uit aan de Italiaanse merken Alfa Romeo, Lancia.

Uw Fiat laten demonteren!

Veel Fiats worden gedemonteerd door de universele autosloperij. Weinig tot geen autodemontage bedrijven hebben zich toegespitst op het merk uit de Fiat groep. Heeft u een Fiat te koop welke mag worden gesloopt dan kunnen wij zeker wat voor u betekenen. Meld hiervoor uw auto aan via het verkoopformulier zodat wij u een vrijblijvende sloopauto taxatie kunnen.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.