Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Fiat.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Het automerk Fiat is al sinds jaar en dag niet meer weg te denken op de Nederlandse markt. U kent hem wellicht nog wel het kleine bolle doosje de Fiat 500. Nu inmiddels volledig gemoderniseerd met een twee cilinder turbo motor en cabrio dak! Ten opzichte van het oudere type waar nog een luchtgekoelde motor in zit. Hierdoor moest men de kofferbak klep altijd openhouden wanneer het erg warm was. Zo kreeg de motor voldoende koeling op een mooie zomerdag.

Ondanks dat Fiat niet bekend staat als de meest degelijke auto zijn er erg veel Fiats op de Nederlandse markt gebracht. Een Fiat staat namelijk bekend dat ze nogal eens willen roesten. Daarnaast zijn ze niet zo oerdegelijk als een auto van Duitse fabricage. Dit kan ook niet anders aangezien de aanschafprijs van een Fiat stukken lager ligt als een Duitse auto bijvoorbeeld een Opel of Volkswagen. Door dit kwaliteitsverschil is duidelijk merkbaar dat een Fiat eerder op de autosloperij beland gezien bepaalde mankementen zich gewoon eerder voordoen.
Verschillende Fiat modellen die wij dagelijks krijgen aangeboden zijn onder andere de Punto maar ook de Bravo en Skudo hebben na een goede 15 jaar van dienst hun beste tijd wel gehad. Daarnaast zijn er ook de afgelopen jaren al veel Fiat Silo’s gedemonteerd. Naast het merk Fiat leent de Fiat groep veel onderdelen uit aan de Italiaanse merken Alfa Romeo, Lancia.

Uw Fiat laten demonteren!

Veel Fiats worden gedemonteerd door de universele autosloperij. Weinig tot geen autodemontage bedrijven hebben zich toegespitst op het merk uit de Fiat groep. Heeft u een Fiat te koop welke mag worden gesloopt dan kunnen wij zeker wat voor u betekenen. Meld hiervoor uw auto aan via het verkoopformulier zodat wij u een vrijblijvende sloopauto taxatie kunnen.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)