Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Auto verkopen?

085-0644880

7 dagen per week van 8:00 tot 20:00

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Autosloop, Autosloperij Chevrolet.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Chevrolet het van oorsprong Amerikaanse merk heeft ook in de Nederland meerdere auto’s op de markt gebracht. Hiervoor heeft General Motors meerdere samenwerkingen opgestart met de Opel fabriek. Zo worden sommige Chevrolet modellen geproduceerd in fabrieken waar ook de Opel Corsa van de band afrolt. Binnen Nederland zult u maar weinig specifieke Chevrolet autosloperij vinden. U kunt hiervoor alleen terecht bij de universele autosloperij welke ook Chevrolet’s demonteert.

Uw Sloopauto verkopen.

Heeft u een oude Chevrolet te koop, bijvoorbeeld een Chevrolet trans Sport 3.4 V6. Dat is het vaak lastig om dergelijke auto’s particulier te verkopen. No nog maar weinig consumenten hebben interesse in soortgelijke grote auto’s. Daarnaast zijn de auto’s duur in de wegenbelasting en kenmerken zich door een hoog benzineverbruik. Vaak is de beste oplossing om zulk soort auto’s direct te verkopen aan de autosloperij. Zij zijn immers nog de enige partij die u een reële prijs voor dit soort auto’s kunnen geven. Over het algemeen worden de onderdelen hiervan ook niet verkocht en zijn de auto’s u geschikt alleen voor de recycling van de materialen en grondstoffen die in zijn verwerkt. De auto weegt er immers dik 1 ½ ton waardoor hij goed is voor de oud- ijzer recycling

Naast dat Chevrolet verschillende modellen een deelde met Opel is er ook samenwerking geweest met Daewoo. Als eerste was er namelijk de Daewoo Nubira welke later werd omgetoverd tot Chevrolet Nubira. Dit zijn eigenlijk technisch dezelfde auto’s er echter zitten wat verschil in het ontwerp, het frontje en de koplampen. Heeft u een Nubira of Tacuma te koop? Meld uw auto dan online aan via het aanmeldformulier vaak kunnen we ook nog voor dit type auto een leuke vergoeding geven.

Chevrolet sloopauto inkoop.

Wanneer wij uw Chevrolet mogen demonteren dan kunt u rekenen op een eerlijke vergoeding voor de oude auto vaak kenmerkte dit zich door te veel gebreken voor de APK waardoor u voor hogere reparatiekosten komt te staan. Beter gaat u op zoek naar een andere auto, een leuke occasion waar u voor hetzelfde geld nog meerdere jaren plezier van kunt hebben.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.