Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Mazda.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Bent u op zoek naar onderdelen voor uw Mazda? Dan kunt u natuurlijk terecht bij het universele autodemontage bedrijf. Grote kans dat ook hier enkele Mazda voertuigen zijn gedemonteerd. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de onderdelen die u zoekt ook bij deze autosloperij aanwezig zijn. Door gebruik te maken van ons onderdelen aanvraagformulier bereikt u niet alleen de sloperij in uw omgeving maar wellicht ook een autosloperij die is gespecialiseerd is in de demontage van uitsluitend Japanse voertuigen. De kans is immers veel groter dat hier onderdelen worden verkocht die geschikt zijn voor uw auto. De autosloper heeft zich immers gespecialiseerd in slechts enkele merken. Hierdoor kan men gerichter auto-onderdelen verkopen en de vraag naar specifieke merkonderdelen beter beantwoorden.

Mazda als sloopauto verkopen?

Wanneer u een oudere Mazda heeft die kan worden verkocht omdat deze teveel gebreken heeft en u weet dat de kosten voor een nieuwe APK erg hoog zullen worden, kunt u besluiten deze te verkopen aan een willekeurige autosloperij. De prijzen zullen in dit geval niet veel uit elkaar liggen aangezien uw auto een demontage-auto is geworden welke een oud ijzerwaarde vertegenwoordigt plus opslag. Betreft uw Mazda echter een jongere schade-auto dan is de kans groot dat de merkspecialist u meer voor het voertuig kan betalen als het universeel autodemontage bedrijf. Want de onderdelen kunnen hier vaak beter worden verkocht! Heeft u een Mazda te koop met gebreken of schade? Meld deze dan online aan via het taxatieformulier. Wij doen u dan graag een geheel vrijblijvend bod waarna u zelf bepaalt of u de auto wel of niet verkoopt. Natuurlijk kunt u rekenen op een gratis ophaalservice en een correcte administratieve afhandeling.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)