Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Uw Sloopauto verkopen?

Heeft u een kapotte auto? Of is de APK van uw auto al enige tijd verlopen? U kunt hier uw sloopauto verkopen aan de autosloperij. Niet elke auto is het zelfde afhankelijk van het bouwjaar, merk en type worden er nog leuke vergoedingen betaald voor uw oude auto. Ook schadeauto’s en total loss voertuigen kunt hier aanbieden. Wij doen u dan binnen enkele uren een vrijblijvend bod! Gaat u akkoord met het door ons geboden bedrag? Dan halen wij de auto kosteloos bij u op. U krijgt contact betaald en direct een RDW geldige vrijwaring bij de overdracht. Verkoop u uw sloopauto vandaag nog!

(Sloop)auto verkopen aan de autosloop.

Heeft u een auto te koop voor de autosloperij? Autosloop.nl koopt voertuigen in die mogen worden gedemonteerd. Zowel sloopauto’s als schadeauto’s maar ook oude auto’s en APK afgekeurde auto’s kunnen wij inkopen tegen een zeer aantrekkelijke vergoedingen. Via het contact formulier kunt u vrijblijvend uw auto aanbieden voor een direct bod. Wij zullen vervolgens een sloopautotaxatie verrichten aan de hand van de door u verstrekte gegevens. Meestal hebben wij nog enkele vragen over de staat van uw auto en nemen wij met u telefonisch contact op om de auto met u te bespreken. Vervolgens doen wij u een direct bod.

U kan dan direct uw auto verkopen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de auto bij u zal worden afgevoerd tevens ontvangt u direct een geldig RDW erkend vrijwaringsbewijs! Niet alleen sloopauto's, demontageauto’s kopen wij op. Ook voertuigen van jongeren bouwjaren of auto’s met schade of kostbare mankementen kunt u geheel vrijblijvend aanbieden.

Auto verkopen?

085-0644884

7 dagen per week van 8:00 tot 20:00

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Sloopauto Inkoop

Geheel Nederland

RDW Erkend & Geldig vrijwaringsbewijs

Met vergoeding en gratis opgehaald

Direct verkopen

Direct verkopen

Via ons kunt u niet alleen uw sloopauto verkopen. Ook APK afgekeurde auto's en schadeauto's, kapotte auto's kopen wij op!

Snelle service

Snelle service

Wij streven er naar uw sloopauto zo snel mogelijk bij uw op te halen. Het ophalen is kosteloos en geheel gratis in geheel Nederland & België.

Gratis ophale

Gratis ophalen

Onze website is zeven dagen per week beschikbaar. Vaak kunnen wij de auto al binnen enkele dagen bij u ophalen! U krijgt direct betaald.