Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Jaguar.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Enkele autodemontage bedrijven hebben hun sloopactiviteiten gericht op het merk Jaguar. Dit vorstelijke Engelse merk is bij een bepaald publiek zeer geliefd. Veel oudere Jaguars worden hierdoor niet gesloopt maar juist gerestoreerd zodat ze als oldtimer op een mooie zomerse dag nog van stal kunnen worden gehaald.

Uw Jaguar toch laten slopen.

Niet elke Jaguar is dezelfde. Daarnaast zijn er maar genoeg hobbyisten die een restauratie nooit helemaal af krijgen. Sommige auto hebben gewoonweg teveel roest of de onderdelen van een 12 cilinder Jaguar zijn erg kostbaar en nergens voorradig. Wij van de website autosloop.nl nemen ook uw Jaguar over wanneer deze mag worden gesloopt. Meld u auto online aan via de website zodat wij een geheel vrijblijvende sloopautotaxatie op uw auto kunnen verrichten. Nadat dit is gebeurd doen wij u een overnamebod. Is het door ons geboden bedrag voor u interessant dan kan de auto kosteloos bij u worden opgehaald. U krijgt dan direct betaald en wij verzorgen de administratieve last voor u.

Jaguar schadeauto.

Heeft u een S type met schade of wil de automatische versnellingsbak niet meer schakelen? Ook voor jongeren Jaguar modellen met gebreken of schade kunt u ons contacteren zodat wij u een gepast overname bod mogen doen!

Overige Jaguar modellen die wij inkopen.

Jaguar F-type
Jaguar S-type
Jaguar X-type
Jaguar XE
Jaguar XF
Jaguar XJ-220
Jaguar XJ-S
Jaguar XJ-serie
Jaguar XK


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)