Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Renault.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Bent u op zoek naar een autodemontage bedrijf dat gespecialiseerd is in onderdelen voor uw Renault? Of heeft u een Renault welke aan het einde van zijn technische levensduur is gekomen en mag worden gedemonteerd? Het automerk Renault is een Franse automerk. Vaak kunt u voor een auto-onderdelen terecht bij het autodemontage bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in Franse voertuigen. Maar er is ook een grote kans dat u de onderdelen die u zoekt kunt vinden bij het universele autodemontage bedrijf. Renault is immers een veel verkocht merk mede hierdoor zijn er veel oude kapotte Renaults op de sloop beland. Bijvoorbeeld de Renault Twingo. Dit Renault model is erg lang in productie geweest mede hierdoor zijn er veel van dit soort voertuigen op de sloop beland. Grote kans dat u hier overal onderdelen voor kunt vinden.

Uw Renault verkopen.

Heeft uw Renault het begeven? Of heeft u een Renault diesel met verschillende motor technische problemen? Vaak kan de autosloperij u nog een eerlijke vergoeding betalen wanneer wij uw Renault mogen overnemen. De prijs die wij nog voor uw oude auto kunnen betalen is natuurlijk afhankelijk van het modelvoertuig dat u aanbiedt. Daarnaast is het bouwjaar en voor ons van groot belang. Mochten wij samen met u tot een overeenkomst kunnen komen, dan zal de sloopauto kosteloos bij u aan huis worden opgehaald. Belangrijk is dat u beschikt over een compleet kentekenbewijs dan wel een papieren kentekenbewijs kentekencard met bijbehorende tenaamstellingscode. Hiermee is de administratieve last voor de RDW en de belastingdienst bij eerstvolgende werkdag direct afgehandeld. Dit betekent dat u uw autoverzekering kan opzeggen of opschorten en dat u geen motorrijtuigenbelasting meer voor uw oude auto betaalt. Indien de APK van u Renault reeds is verlopen bent u ook direct verlost van het risico op een eventuele bekeuring voor het niet hebben van een geldige APK. De RDW controleert steekproefsgewijs of uw voertuig wel voldoet aan de APK verplichting.

Enkele voorbeelden van modellenvoertuigen van het merk Renault die door ons kunnen worden ingekocht. U moet hierbij denken aan de Renault Twingo, Clio en Megane. Veel van de Renault modellen eind jaren 90 op de markt zijn gebracht en inmiddels 16-17 jaar oud zijn belanden nu op de sloop zo ook de Laguna van 2002 welke veel problemen heeft gekend. De voertuigen zijn gewoon op! Repareren kan wel maar dit gaat vaak de dagwaarde te boven. Zeker wanneer het om groot onderhoud gaat zoals een kapotte koppeling of een lekke koppakking waardoor de auto niet meer rijdbaar is geworden. Direct verkopen aan de autosloperij is dan zo gek nog niet u kan dan immers gelijk op zoek naar een leuke occasion in plaats van dat u blijft investeren in uw huidige auto.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)