Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Honda.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

In het land met 17 miljoen inwoners vindt u geen specifieke Honda sloperij. Bent u op zoek naar gebruikte onderdelen dan wel autosloperij onderdelen van een Honda dan zal u moeten kijken bij de Japanse autosloperij. Naast Honda’s worden andere Japanse automerken hier gedemonteerd. De kans is groot dat de Japanse autosloperij u kan helpen aan het juiste onderdeel voor uw auto.
Het automerk Honda staat al jaren bekend als een goede kwaliteit Japanse auto. Honda heeft de afgelopen jaren verschillende modellen op de markt gebracht. Daarnaast zijn de motoren vaak erg sterk en beschikken deze over veel vermogen. Mede hierdoor heeft het merk Honda enkele bijzondere sportieve modellen op de markt gebracht met technisch hoogstaande technieken. Zoals een Honda NSX maar ook de Honda Civic is met verschillende snelle motoren verkocht. Enkele consumenten geven bewust voorkeur aan dit merk en zijn eigenlijk ambassadeur als het gaat de kwaliteit die dit merk voor hen uitstraalt. Dit is ook zeker terecht Honda motoren zijn van zeer goede kwaliteit en hebben hierdoor een lange levensduur. Wat opmerkelijk is, is dat Honda motoren links draaiend zijn. Dit wil zeggen dat de draairichting van de motor niet met de klok mee gaat maar in tegenovergestelde richting.

Welke Honda modellen vindt u zowel op de sloop.

Honda is binnen Nederland zeker niet het meest verkochte merk. Toch kunnen we wel zeggen dat de Honda civic modellen van de afgelopen jaren een waar verkoopsucces waren. Helaas komt aan alles een einde zou ook voor verschillende Honda Civic’s maar ookvoor de CRX welke eigenlijk al helemaal uit het straatbeeld verdwenen zijn. De Honda’s CRX kon begin jaren 90 de concurrentie aan met bijvoorbeeld een Peugeot GTI. Inmiddels zijn deze modellen erg zeldzaam geworden en is het hebben van een uniek exemplaar in originele staat dan ook nog veel geld. De kans dat dergelijke auto’s nog op de sloperij aantreft is hierdoor erg klein. Dit zal eerder gaan om een Honda accoord dan wel een Honda Civic hybride.

De hybride modellen van Honda zijn veelvuldig verkocht doordat voor deze voertuigen destijds geen BPM betaald hoefde te worden. Inmiddels zijn deze auto’s al acht à 10 jaar oud en beginnen problemen te ontstaan met accu’s dan wel computermanagementsystemen. Vaak zijn deze onderdelen nieuw erg kostbaar en is het verstandig om ook eens bij het autodemontage bedrijf te kijken wanneer u een soortgelijk onderdeel voor uw Honda hybride zoekt. Ook wanneer u een Honda te koop heeft welke mag worden gesloopt kunt u via het bovenstaande formulier uw auto aan melden voor een direct bod.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)