Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Lancia.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Lancia het luxe merk van Fiat leent veel motoren en onderdelen van andere Fiat modellen. Dus wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor uw Lancia kunt ook bij de Fiat sloperij terecht. Slechts enkele autosloperijen hebben de keuze gemaakt uitsluitend Italiaanse voertuigen te demonteren. Vaak kunt u voor Lancia onderdelen het beste terecht bij de universele autosloperij. Ook heeft u de mogelijkheid om op deze website uw onderdelen aanvraag in te vullen. Hiermee bereikt u niet alleen de autosloperij in uw regio maar maakt u het onderdeel wat u zoekt kenbaar aan meerdere autosloperij in het land.

Uw Lancia verkopen.

Heeft een Lancia Kappa of Lancia Y welke zijn beste tijd heeft gehad? Veel Lancia auto’s staan bekend om roestproblemen; inmiddels zijn deze problemen verledentijd echter kan het altijd gebeuren dat aan uw auto zoveel onderhoud moet worden verricht dat dit de waarde van de auto overstijgt. Het is dan vaak verstandig op zoek te gaan naar een goede occasion of een nieuwe auto dan geld te blijven spenderen aan uw huidige auto. Wanneer uw Lancia mag worden verkocht aan de autosloperij kunnen wij u helpen aan een eerlijke vergoeding en een gratis ophaaldienst bij u aan huis. Meld voor een geheel vrijblijvend bod op uw sloopauto het voertuig online aan. Ook voor jongere auto’s dan wel schadevoertuigen worden vaak nog hoge prijzen betaald.
Welke modellen kopen wij zoals.

U kunt bij ons terecht met de volgende modellen lancia, overige modellen zijn welkom!

Lancia Kappa
Lancia Y
Lancia ypsilon
Lancia Delta
Lancia Thema
Lancia Gamma


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)