Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Kia.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Uw Kia laten demonteren? In Nederland zijn de afgelopen jaren veel Kia voertuigen verkocht zoals bijvoorbeeld de Kia Pride!! Inmiddels is dit model bijna uit ons straatbeeld verdwenen. Toch kan de autosloperij, het autodemontage bedrijf u nog een vergoeding geven wanneer wij uw Kia mogen overnemen voor demontage! De waarde die wij aan uw auto toekennen is afhankelijk van verschillende factoren. Niet alleen het model maar ook de gebreken zijn van belang? Enkele Kia modellen zoals de Sorente diesel zijn in Nederland vaak lastig te verkopen! Dit zijn grote auto’s waardoor u als eigenaar wordt geconfronteerd met hoge lasten! Veel consumenten zoeken juist een auto die goedkoop is in de vaste lasten hierdoor zijn deze modellen binnen Nederland moeilijk verkoopbaar. Maar goed ook dat de wereld groter is als Nederland. Hierdoor kan u Kia wellicht nog goed worden verkocht aan de export of eventueel bij gebreken voor de onderdelen dan wel voor het plaatwerk.

Kia verkopen?

Mocht u uw auto willen verkopen aan de autosloop? Meld deze dan online aan middels het taxatie formulier. Wij bekijken uw aanvraag dan direct. Vaak kunnen wij op basis van bouwjaar u een prijs indicatie geven. Bij eventuele vragen over de staat van de auto dan wel de motor technisch gebreken of de schades, dan zullen wij met u contact opnemen. Vaak komen wij binnen enkele uren bij u terug met een direct overname bod waartegen u de auto vandaag nog kan verkopen.

Afvoeren kapotte kia

Verkoopt u uw sloopauto aan de autosloop? Wij zorgen er altijd voor dat complete auto’s kosteloos zullen worden afgevoerd. Wanneer u in het bezit bent van een compleet kentekenbewijs dan wel de kentekencard met tenaamstelling code zal de auto direct worden afgemeld bij de RDW zodat de belastingen voor het voertuig per eerst volgende werkdag zullen worden beëindigd!


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)