Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Auto verkopen?

085-0644880

7 dagen per week van 8:00 tot 20:00

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Autosloop, Autosloperij Kia.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Uw Kia laten demonteren? In Nederland zijn de afgelopen jaren veel Kia voertuigen verkocht zoals bijvoorbeeld de Kia Pride!! Inmiddels is dit model bijna uit ons straatbeeld verdwenen. Toch kan de autosloperij, het autodemontage bedrijf u nog een vergoeding geven wanneer wij uw Kia mogen overnemen voor demontage! De waarde die wij aan uw auto toekennen is afhankelijk van verschillende factoren. Niet alleen het model maar ook de gebreken zijn van belang? Enkele Kia modellen zoals de Sorente diesel zijn in Nederland vaak lastig te verkopen! Dit zijn grote auto’s waardoor u als eigenaar wordt geconfronteerd met hoge lasten! Veel consumenten zoeken juist een auto die goedkoop is in de vaste lasten hierdoor zijn deze modellen binnen Nederland moeilijk verkoopbaar. Maar goed ook dat de wereld groter is als Nederland. Hierdoor kan u Kia wellicht nog goed worden verkocht aan de export of eventueel bij gebreken voor de onderdelen dan wel voor het plaatwerk.

Kia verkopen?

Mocht u uw auto willen verkopen aan de autosloop? Meld deze dan online aan middels het taxatie formulier. Wij bekijken uw aanvraag dan direct. Vaak kunnen wij op basis van bouwjaar u een prijs indicatie geven. Bij eventuele vragen over de staat van de auto dan wel de motor technisch gebreken of de schades, dan zullen wij met u contact opnemen. Vaak komen wij binnen enkele uren bij u terug met een direct overname bod waartegen u de auto vandaag nog kan verkopen.

Afvoeren kapotte kia

Verkoopt u uw sloopauto aan de autosloop? Wij zorgen er altijd voor dat complete auto’s kosteloos zullen worden afgevoerd. Wanneer u in het bezit bent van een compleet kentekenbewijs dan wel de kentekencard met tenaamstelling code zal de auto direct worden afgemeld bij de RDW zodat de belastingen voor het voertuig per eerst volgende werkdag zullen worden beëindigd!


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.