Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 06-83593429

 

Welkom op onze informatiepagina. Op deze pagina treft u een overzicht van verschillende artikelen welke gerelateerd zijn aan de autosloperij, het autodemontage bedrijf.

De autosloperij gaat online.

Met de komst van het internet zijn veel autosloperijen ook digitaal gegaan. Wanneer u een onderdeel zoekt is het niet heel handig om hiervoor de Gouden Gids te pakken en de verschillende bedrijven in uw regio moet gaan aanbellen of zij het onderdeel wat u zoekt eventueel aanwezig is. Als eerste werd de onderdelen telefoonLees verder..

Amerikaanse autosloperij

Ook in Nederland zijn een aantal autodemontage bedrijven welke zich hebben gespecialiseerd in het demonteren en slopen van uitsluitend Amerikaanse merk. Zoekt u een specifiek onderdeel van een Amerikaans voertuig ga dan op zoek naar bij de Amerikaanse autosloperij. Binnen het Nederlandse wagenpark zijn er behoorlijk wat Amerikaanse automerken vertegenwoordigd. Sommige modellen worden bewust opLees verder..

Een oude versleten auto verkopen kan dat?

Wanneer uw auto dusdanig ver kapot is en eigenlijk helemaal is versleten is de autosloop de plek om uw sloopauto aan kunt verkopen. Het autodemontage bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het demonteren van personenvoertuigen. Dit betekent dat de oude auto helemaal uit elkaar zal worden gehaald. De eventueel nog goede bruikbare onderdelen die zich opLees verder..

Sloopverklaring of helemaal total loss

Een sloop verklaring heeft u nodig om aan te tonen dat het voertuig voertuig is vernietigd. De eventuele restwaarde, dagwaarde zal de verzekeraar dan aan u uitkeren. De autosloperij kan u hierbij helpen bent u betrokken bent geweest bij een aanrijding en is uw auto helemaal kapot dan kan het gebeuren dat de auto doorLees verder..


(Sloop)auto verkopen?

06-83593429

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)