Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Niet iedereen wordt er vrolijk van als er een brief op uw deurmat valt dat uw auto de komende maand moet worden gekeurd. Zeker als u een wat oudere auto bezit kan een APK keuring voor grote verrassingen zorgen. De Nederlandse overheid heeft namelijk bepaald dat alle auto’s periodiek moeten worden onderworpen aan een veiligheidskeuring. Dit heeft als doel dat het verkeer veiliger wordt en dat er geen auto’s op de openbare weg rijden met levensgevaarlijke gebreken. Natuurlijk zo gek nog niet maar vaak betekent het voor u extra kosten. Wanneer een auto oud is en al de nodige kilometers asfalt heeft afgelegd is het zeer aannemelijk dat er slijtagedelen moeten worden vervangen. Zijn het slechts een paar nieuwe banden of een nieuwe ruitenwisser, dan zijn dit de kosten niet.

Heeft u een APK afgekeurde auto ?

Maar het bezuinigen van de afgelopen jaren kan ook tegen u werken. Wanneer de keurmeester verschillende gebreken constateert krijgt u vaak een behoorlijke offerte voorgeschoteld. Raar maar waar: soms kan dit per bedrijf nog alleen verschillen. Zijn er veel reparaties noodzakelijk? breng de auto dan eens weg voor een second opinion. Vaak belooft een APK keuringstarief van € 19,95 u ook niet veel goeds; het autobedrijf moet immers ook ergens zijn geld aan verdienen.

Wanneer u besluit de auto niet te maken, dan moet u er wel rekening mee houden dat het rijden zonder geldige APK voor veel problemen kan zorgen. Ook het stil zetten van een afgekeurde auto helpt niet. U moet de auto dan daadwerkelijk schorsen wil u een bekeuring voorkomen.

Vraag om advies.

Ook al gaat u voor de budget-werkplaats, de keurmeester, automonteur kan u bij veel gebreken uiteraard vertellen of uw auto de grote reparatie nog waard is. U bent echt niet de eerst en de enige die daarna besluit zijn auto aan de autosloperij te verkopen. Soms zijn er gewoon weg te veel gebreken waardoor het aanschaffen van een leuke occasion een betere oplossing is.

Op de autosloperij komen jaarlijkse vele honderden APK afgekeurde auto’s terecht. De sloperij zal proberen de nog bruikbare onderdelen te verkopen. Naast kapotte auto’s koopt de sloperij ook schade auto’s in van verzekeraars en lease maatschappijen. Vaak kunt u voor uw oude auto op de sloop nog een leuke inkoopprijs ontvangen. De autosloperij kan altijd nog wel een paar onderdelen van uw auto verkopen waardoor men meestal bereid is u een eerlijke sloopvergoeding te betalen. Dit is wel zo prettig als u toch op zoek moet naar een vervangende auto.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)