Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Auto verkopen?

085-0644880

7 dagen per week van 8:00 tot 20:00

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Niet iedereen wordt er vrolijk van als er een brief op uw deurmat valt dat uw auto de komende maand moet worden gekeurd. Zeker als u een wat oudere auto bezit kan een APK keuring voor grote verrassingen zorgen. De Nederlandse overheid heeft namelijk bepaald dat alle auto’s periodiek moeten worden onderworpen aan een veiligheidskeuring. Dit heeft als doel dat het verkeer veiliger wordt en dat er geen auto’s op de openbare weg rijden met levensgevaarlijke gebreken. Natuurlijk zo gek nog niet maar vaak betekent het voor u extra kosten. Wanneer een auto oud is en al de nodige kilometers asfalt heeft afgelegd is het zeer aannemelijk dat er slijtagedelen moeten worden vervangen. Zijn het slechts een paar nieuwe banden of een nieuwe ruitenwisser, dan zijn dit de kosten niet.

Heeft u een APK afgekeurde auto ?

Maar het bezuinigen van de afgelopen jaren kan ook tegen u werken. Wanneer de keurmeester verschillende gebreken constateert krijgt u vaak een behoorlijke offerte voorgeschoteld. Raar maar waar: soms kan dit per bedrijf nog alleen verschillen. Zijn er veel reparaties noodzakelijk? breng de auto dan eens weg voor een second opinion. Vaak belooft een APK keuringstarief van € 19,95 u ook niet veel goeds; het autobedrijf moet immers ook ergens zijn geld aan verdienen.

Wanneer u besluit de auto niet te maken, dan moet u er wel rekening mee houden dat het rijden zonder geldige APK voor veel problemen kan zorgen. Ook het stil zetten van een afgekeurde auto helpt niet. U moet de auto dan daadwerkelijk schorsen wil u een bekeuring voorkomen.

Vraag om advies.

Ook al gaat u voor de budget-werkplaats, de keurmeester, automonteur kan u bij veel gebreken uiteraard vertellen of uw auto de grote reparatie nog waard is. U bent echt niet de eerst en de enige die daarna besluit zijn auto aan de autosloperij te verkopen. Soms zijn er gewoon weg te veel gebreken waardoor het aanschaffen van een leuke occasion een betere oplossing is.

Op de autosloperij komen jaarlijkse vele honderden APK afgekeurde auto’s terecht. De sloperij zal proberen de nog bruikbare onderdelen te verkopen. Naast kapotte auto’s koopt de sloperij ook schade auto’s in van verzekeraars en lease maatschappijen. Vaak kunt u voor uw oude auto op de sloop nog een leuke inkoopprijs ontvangen. De autosloperij kan altijd nog wel een paar onderdelen van uw auto verkopen waardoor men meestal bereid is u een eerlijke sloopvergoeding te betalen. Dit is wel zo prettig als u toch op zoek moet naar een vervangende auto.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.