Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Audi.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Het merk Audi staat de afgelopen tijd niet zo positief in het nieuws. Audi en Volkswagen zijn namelijk onderdeel van de VAG groep en hebben allemaal smerige spelletjes gespeeld als het gaat om de uitstoot van dieselvoertuigen maar ook benzinevoertuigen. Audi is echter wel een topmerk van Duitse kwaliteit. Dit merk staat bekend om zijn Quattro aandrijving. Begin jaren 80 90 heeft Audi dan ook grote successen geboekt in de rallysport met zijn Audi Quattro. Daarnaast is Audi het eerste merk dat een voertuig op de markt heeft gebracht wat volledig uit aluminium was gefabriceerd namelijk de Audi A8.

Uw Audi naar de sloop.

Slechts een beperkt aantal Audi’s worden in Nederland gedemonteerd. Dit komt omdat dit merk ook in de Oostbloklanden zeer gewild is. Voertuigen van Duitse fabricage en dan bij voorkeur grote dieselauto’s zijn in Nederland niet populair. Vaak doordat er hoge wegenbelasting moeten worden betaald voor deze type auto. Nog steeds worden er voldoende Audi’s in Nederland gesloopt. Het is namelijk zo dat u ook met de welbekende 1.9 TDI, TD motor die gefabriceerd is tot een het model 2000 onder Euro 2 norm valt en u er straks niet meer in de milieuzone mee mag gereden. Deze motoren hebben zich sterk bewezen. Wanneer een Audi A3 op de autosloperij beland. Is dit vaak doordat de auto schade heeft opgelopen en niet meer kan worden gerepareerd of doordat de auto erg veel kilometers heeft gemaakt. Kilometerstanden van een half miljoen of meer zijn voor 1.9 motor geen uitzondering.

Uw schadeauto verkopen.

Heeft u een Audi welk bij een verkeersongeval betrokken is geraakt. Onze autosloperij kan je altijd iets voor u schade Audi betekenen. Wij zijn altijd op zoek naar onderdelen van de VAG groep. Motoren, versnellingsbakken andere elektrotechnische onderdelen kunnen vaak onderling worden uitgewisseld. Hierdoor kunnen wij de onderdelen goed als tweedehands onderdeel verkopen. Heeft u een Audi te koop met of zonder schade? Wij zijn dan altijd bereid u hiervoor een hoge inkoopprijs te geven. Natuurlijk is ook hierbij het bouwjaar, merkt type en model van groot belang.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)