Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Nissan.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Het Japanse merk Nissan wat bij oudere onder ons bekend staat als het merk Datsun is in Nederland goed vertegenwoordigd. Nissan is een Japans hoogwaardig automerk dat al geruime tijd verschillende modellen afzet op de Nederlandse markt. Helaas hebben ook Nissan’s niet het eeuwige leven. Het kan natuurlijk voorkomen dat uw Nissan Micra niet meer APK waardig is en de kosten voor de reparatie de dagwaarde overstijgen. U kunt dan proberen de auto particulier te verkopen of wellicht is er een autohandelaar dan wel een autobedrijf dat bereid is het voertuig van u over te nemen. Vaak is de verkoop aan de autosloperij zo gek nog niet. Het autodemontage bedrijf kan immers uw auto in onderdelen verkopen waardoor zij u een hogere prijs voor de oude auto kunnen betalen. Heeft u ook een auto welke mag worden afgevoerd aan de autosloperij? Meldt uw Nissan dan online aan voor een directe taxatie.

Nissan Onderdelen Zoeken.

Gaat u uw auto zelf repareren? Maak dan gebruik van tweedehands auto-onderdelen. Wanneer u over twee rechter handen beschikt kunt u heel goed het onderhoud van uw auto zelf verrichten. Maakt u daarnaast ook nog eens gebruik van tweedehands auto-onderdelen dan kunt u veel geld besparen. Met de hulp van het plaatsen van uw onderdelenaanvraag bereikt u niet alleen de autosloper uit uw omgeving maar ook autodemontage bedrijven in de rest van het land. Zo heeft u eerder een gespecialiseerde autosloperij gevonden welke de Nissan onderdelen kan leveren die u zoekt. Middels het invullen van uw onderdelenaanvraag kunnen de autodemontage bedrijven reageren welke het passende onderdeel voorradig hebben.

Schade Nissan verkopen.

Heeft u pech gehad en bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval? Heeft u nu een Nissan Qashqai dan wel Nissan Xtrail voor de deur staan met flinke schade? U kunt natuurlijk besluiten dan de auto vakkundig te laten herstellen door het schadeherstelbedrijf indien dit mogelijk is. Repareren kan altijd de vraag is echter of het financieel voor u een goede investering. Het is zeker al niet leuk dat u betrokken bent geweest bij aanrijding en de eventuele schade zelf moet voldoen. Daarnaast blijft de auto na de reparatie een schade verleden houden. Soms kan het dan ook voordelig zijn uw auto schadevoertuig te verkopen. Autodemontage bedrijven, autosloperijen betalen nog veel geld voor jonge courante schade auto’s omdat de onderdelen hiervan veel worden gevraagd. Hier kan u uw voordeel mee doen! Soms kan het direct verkopen van uw auto voordeliger uitpakken!


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)