Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Auto verkopen?

085-0644880

7 dagen per week van 8:00 tot 20:00

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Autosloop, Autosloperij Citroën.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Er zijn in Nederland een aantal autodemontage bedrijven die zich puur hebben gericht op demontage van Citroën en Peugeot’s. Ja ook Peugeot’s gezien Citroën en Peugeot veel onderdelen met elkaar delen net zoals Daewoo & Chevrolet. Dit betekent dat veel motor technische componenten kunnen worden overgezet. Vaak zijn de motoren identiek en de versnellingsbak gelijkwaardig waardoor u heel goed een tweedehands Peugeotversnellingsbak in een Citroën kan worden gemonteerd. Dat tuurlijk moet u wel het juiste type en versnellingsbak gebruikt worden hiervoor kan de autosloperij u altijd adviseren.

Uw oude Citroën naar de sloop.

Citroën staat al jaar en dag bekend om zijn vooruitstrevende modellen. Neem nu de Cactus welke afgelopen jaren is geïntroduceerd. De auto is niet alleen in verschillende kleur combinaties verkrijgbaar maar heeft ook unieke uitstraling door zijn de deurpanelen welke geen krassen of deuken kunnen veroorzaken. Citroën doet dit al jaren; niet alleen de DS maar ook de BX zijn inmiddels echte klassiekers geworden welke voor die tijd zeer vooruitstrevend modellen waren. Helaas heeft het merk de naam kwalitatief niet goed te zijn. Wat te danken is aan de 2cv ook het “lelijk eendje” dat nog al er wilde roesten. Inmiddels een klassieker geworden met een hoge dagwaarde. Vaak wordt dit soort auto’s compleet gerestaureerd en wordt de koets verzinkt om nieuw roest te voorkomen.

Citroen een slechte auto: dit hoeft zeker niet altijd het geval te zijn echter werden de Citroën’s van de begin jaren 90 uitgevoerd met het zo genoemde veerbollen tsysteem waardoor de auto heel comfortabel over een drempel zweefde. Wanneer dit soort auto’s de nodige jaar oud zijn betekend dit vaak kostbare reparaties. Het veerbollensysteem dat werkzaam is middels hydraulische vloeistof gaat op de duur kapot waardoor leidingen moeten worden vervangen en dit vaak een dure reparatie met zich meebrengt. Auto’s met dit veersysteem rijden perfect maar vragen meer onderhoud als een normale auto welke is voorzien van schokdempers! Zowel de BX, XM als de Xantia zijn uitgevoerd met dit systeem. Later ook de C5 nog steeds in hoogte verstelbaar is! Ondanks de kwetsbare veerring valt over de motoren van Citroen niet te klagen. Zeker de diesels zijn van goede kwaliteit. Genoeg BX turbo diesels hebben honderdduizenden kilometers asfalt weten af te leggen.

Uw Citroen laten demonteren?

Heeft u een oude Citroën te koop? Een Xsara of een AX de Citroën autosloop kan u vast en zeker helpen wanneer u bereid bent uw auto als demontagevoertuig te verkopen. Autosloop.nl u graag een goed bod uw oude auto. Wij kopen landelijk oude auto’s op voor demontage recycling. Meld voor een direct bod uw Citroën aan via het contactformulier. Een medewerker zal dan een sloopauto taxatie verrichten bij u terugkomen met een inkoop voorstellen.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.