Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij BMW.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

In Nederland hebben een aantal sloperijen zich toegelegd op het merk BMW. BMW staat voor Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft naast personenauto’s in het duurdere segment produceert BMW ook enkele motorfietsen. De auto’s die door BMW worden geproduceerd kenmerken zich door achterwielaandrijving. Daarnaast hebben ze vrijwel allemaal een sportief karakter wat natuurlijk door deze achterwielaandrijving komt. Veel oudere BMW’s zijn ook gebruikt als circuit auto. Voornamelijk de E30 drie serie is zelden op de sloop te vinden; er is immer altijd wel iemand die het leuk vindt een degelijke BMW op te knappen. Natuurlijk gaat het niet altijd goed. Auto’s belandden in de berm of grindbak en zijn dan dusdanig beschadigd dat repareren niet meer mogelijk is.

BMW autodemontage

Niet elke BMW is gebruikt als race auto. Er zijn immers ook voldoende drie 316 & 318 geproduceerd welke net niet voldoende motorvermogen hadden om op het circuit goed mee te komen. De motoren met meer vermogen werden uitgevoerd met zescilinderlijnmotoren. BMW staat bekend om zijn zescilindermotoren die van uitstekende kwaliteit zijn. Helaas is het brandstofverbruik ook vrij hoog waardoor u tegenwoordig nog maar weinig zescilindermotoren aantreft nieuwe auto’s.

Uw Schadeauto verkopen.

Heeft u schade BMW? Zijn de kosten voor reparatie u te duur. Onze BMW sloperij kan wellicht helpen aan een goed bod voor een auto. Vaak kunnen wij de onderdelen afkomstig van schadeauto in de markt zetten als tweedehands auto onderdeel was immers volop vraag naar gebruikte BMW onderdelen tegen een schappelijke prijs. U kunt via de website online uw BMW aanmelden voor een direct bod. Mocht u ons overnamebod van genoeg vinden dan halen wij de auto kosteloos bij u aan huis op. Bij de overdracht van het voertuig ontvangt u een geldig RDW vrijwaringsbewijs zodat u geen motorrijtuigenbelasting hoeft te voldoen.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)