Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Seat.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Is er een einde gekomen aan uw Spaanse peper? Heeft uw Seat het begeven of is de Seat een schade-auto geworden waardoor u hier niet meer mee de weg op kunt? Wij kopen alle merken voertuigen in ook voertuigen van het merk Seat. Dit zijn over het algemeen oude auto’s welke hun beste tijd hebben gehad. Vaak ontstaan er op een gegeven moment te veel gebreken dan wel te hoge onderhoudskosten waardoor de eigenaar deze niet meer wil laten repareren en besluit dan zijn auto te verkopen aan de autosloperij. Particulier verkopen is vaak niet meer mogelijk aangezien de auto niet meer wil rijden of het rijden is niet meer toegestaan wegens het hebben van een verlopen APK keuring. Heeft u een auto met soortgelijke problemen en weet u niet waar u er mee naartoe moet? Neem dan met ons contact op! Of vul online het formulier in zodat wij kunnen vaststellen wat voor auto u te koop heeft. Een ervaren inkoper zal uw aanvraag in behandeling nemen en eventueel met u contact opnemen zodat wij u een gepast overname bod kunnen doen. De hoogte van ons overname bod is mede afhankelijk van het bouwjaar, model en type. Daarnaast spelen nog andere factoren een rol.

Onderdelen kopen voor uw Seat.

Ondanks dat Seat een Spaans automerk is maakt het voor het overgrote deel gebruikt van Volkswagen onderdelen. Dit wil zeggen dat er van Volkswagen motoren in zitten verwerkt in uw Seat Ibiza dan wel Seat Leon. In veel gevallen zijn de Seat onderdelen uitwisselbaar en kunnen deze ook worden gemonteerd in andere merken auto’s die binnen de VAG groep behoren. Vaak heeft u dan ook snel gevonden wat u zoekt als het gaat om motor technische Seat onderdelen. Mocht u het toch niet kunnen vinden dan kunt u uiteraard gebruik maken van ons onderdelen-aanvraagformulier daarmee bereikt u meerdere autodemontage bedrijven in een keer. Zo heeft u vaak alsnog snel gevonden wat u zoekt!

Seat sloopauto laten ophalen.

Wanneer wij uw auto mogen kopen betekent dit dat deze gratis en voor niks bij u wordt opgehaald. Dit is een stukje service dat wij u graag verlenen! Zo hoeft u dus niet meer met uw APK afgekeurde auto de weg op aangezien dit niet alleen onveilig is maar daarnaast bent u ook niet meer verzekerd bij een eventueel verkeersongeval. Wij vragen u altijd of u in het bezit bent van het compleet kentekenbewijs dan wel de kentekencard zodat het afmeldingen van het voertuig bij u aan huis kan plaatsvinden. Bent u het kenteken bewijs kwijt of is uw tenaamstellingcode niet meer compleet meldt dit dan altijd bij uw opkoper er zijn immers altijd mogelijkheden dat wij u alsnog kunnen helpen.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)