Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Schadeauto verkopen?

Heeft u een kapotte auto? via ons kunt u schadeauto aanbieden aan de autosloperij. Wij kopen werkelijk alle auto met schade zelfs compleet total loss. Wij halen de auto gratis en snel bij u op! Ook eventueel bij het bergingsbedrijf! De auto kan in geheel Nederland kosteloos en snel worden opgehaald! Voor jonge schadevoertuigen kunt u nog een hoge vergoeding krijgen!

Wij kopen voertuigen met schade of technische problemen.Meld uw auto aan voor een bod.

BMW 318 schadeautoUw schadeauto verkopen kan hier. Het is heel vervelend als u een ongeval heeft mee gemaakt met uw auto. Hopelijk is er niks ergs gebeurd en heeft u er alleen blik schade aan overgehouden. Vaak moet u dan binnen enkele dagen besluiten of u de auto laat repareren of dat u de auto direct verkoopt. Via deze website autosloop.nl kunt u uw schadeauto aanbieden. Wij nemen de kapotte auto graag van u over en zijn bereid u hier een goede prijs voor te betalen. Vul uw gegevens in eventueel met een foto van de schade zodat wij kunnen vaststellen welke onderdelen nog door ons kunnen worden verkocht.

Schadeauto verkopen of repareren.

Het vakkundig en goed laten herstellen van de schade aan uw auto is vaak kostbaar. Zeker wanneer het ongeval uw schuld is en u deze schade zelf moet bekostigen. Soms kan direct verkopen voordeliger zijn schadeauto’s kunnen nog veel geld opbrengen omdat de goede onderdelen nog prima te verkopen zijn. De vraag naar gebruikte auto onderdelen van jonge schade auto’s is immer vrij groot.

Schadeauto ophalen, bezorgen.

Wanneer u een goede autoverzekering heeft en uw auto door het bergingsbedrijf is afgevoerd naar de stalling bestaat de kans dat u recht heeft op door transport. Dit betekend dat de auto nog een keer op kosten van de verzekeraar mag worden vervoert. Is dit het geval dan zullen wij hierbij rekening houden met de door ons af te geven inkoopprijs. Wij hoeven de auto immers niet op te halen. Natuurlijk kan dit altijd.

Bestelbus of bedrijfswagens met schade verkopen.

Ook bestelwagens , bedrijfsvoertuigen met schade dan wel motor technische schade kopen wij op. Niet alleen voor de onderdelen maar ook als export auto kunnen deze auto nog worden gebruikt.

Met middels dit formulier kun u uw schadeauto aanbieden. Ook kunt u hier een foto toevoegen!


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)