Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Mercedes-Benz.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Bent u op zoek naar een Mercedes Benz autosloperij? Slechts enkele autosloperijen hebben de keuze gemaakt uitsluitend Mercedes voertuigen te demonteren. Het automerk Mercedes staat bekend om zijn degelijkheid. Veel Mercedes-Benz auto’s worden pas gesloopt wanneer deze helemaal op zijn gereden. Het automerk staat namelijk bekend als oerdegelijk en niet kapot te krijgen. De afgelopen jaren zijn echter veel oude Mercedes voertuigen van de weg afgehaald. Vaak dikke diesels met meer als een half miljoen kilometers op de teller zijn gewoonweg te kostbaar geworden in onderhoud en wegenbelasting. Daarnaast belemmert de overheid het bezit van een oude vervuilende diesel. U mag hier immers niet meer mee de binnenstad in van enkele grote steden omdat hier een milieuzone van kracht is. Veel oude Mercedes auto’s worden dan ook gesloopt! Niet alleen personenauto’s maar ook bedrijfswagen bestelbusje en sprinters.

Mercedes Benz verkopen, taxi verkopen.

Het meest voorkomende automerk onder de taxirijders is een Mercedes. Een luxe auto waar u als betalende passagier comfortabel achterin kunt zitten. Daarnaast zijn de auto’s supersterk en de motoren niet kapot te krijgen. Het merendeel van de oude w124 200 D taxi’s heeft zich in de praktijk uitstekend bewezen. Het merendeel van de auto’s heeft extreem hoge kilometerstanden behaald. Op internet zijn er dan ook genoeg afbeeldingen te vinden waarbij een taxichauffeur de afbeelding maakt van zijn tellerstand die daadwerkelijk het klokje rond is geweest. Ondanks dat de motoren erg goed zijn heeft Mercedes de afgelopen jaren toch nog wel enkele problemen gehad. Veel modellen die in de jaren 2000 op de markt zijn gebracht hebben erg veel last van roestvorming. Ondanks de grote gaten in de wielkasten blijft de motor nog steeds lopen! In enkele gevallen kan het zo zijn dat een oude Mercedes nog goed kan worden verkocht aan het buitenland. Ook in minder ontwikkelde landen staat de Mercedes bovenaan als het gaat om het merk van de taxi chauffeur.

Uw Mercedes laten demonteren.

Heeft u een oude Mercedes welke u jaren goed heeft gebruikt? Maar is het op dit moment tijd geworden dat u afstand doet van uw auto? Vaak kunnen wij voor uw auto nog een leuke vergoeding geven wanneer deze door onze autosloperij mag worden ingekocht. Voor hele oude auto’s zal het uitsluitend gaan voor het oud ijzervergoeding plus opslag gezien de onderdelen gewoonweg verouderd zijn en niet meer worden verkocht. Want er zijn gewoonweg nog maar weinig consumenten die blijven doorrijden met een Mercedes 300 turbo diesel. Echter wanneer de auto nog in redelijke staat kan deze wellicht worden verkocht aan het buitenland. Om erachter te komen of uw auto hiervoor geschikt is zult u gebruik moeten maken van sloopauto taxatie voor. Een ervaren inkoper bekijkt uw aanvraag en neemt indien nodig met u contact op zodat wij de auto samen met u kunnen bespreken. Gaat u akkoord met ons overnamebod dan is de auto direct verkochten zal dan deze binnen enkele werkdagen bij thuis kosteloos worden opgehaald.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)