Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Daihatsu.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Het automerk Daihatsu is een Japans automerk welke onderdeel uitmaakt van de Toyota groep. Binnen Nederland is het automerk Daihatsu reeds 15 jaar op de markt actief. Het Japanse automerk staat hierdoor bekend vanwege zijn kleine boodschappen auto zoals de Daihatsu Cuore. Een van de eerste modellen waarmee Daihatsu de Nederlandse markt wilde veroveren is de Applause.
Heeft u een Daihatsu te koop?

De autosloop koopt ook uw Daihatsu die mag worden gedemonteerd. Afhankelijk van het model en bouwjaar kunnen wij meestal nog een vergoeding geven wanneer uw Daihatsu door ons mag worden gesloopt. Natuurlijk bepaalt het bouwjaar, het model en de gebreken grotedeels de waarde van uw kapotte Daihatsu. Neem bijvoorbeeld de Daihatsu Sirion. Uit de praktijk is gebleken dat dit model niet goed bestand is tegen het Nederlandse klimaat. Veel Sirions kampen met roest problemen waardoor er veel lastwerk ontstaat wil men auto goedkeuren voor de APK.

Autosloperij Daihatsu.

Daihatsu onderdelen zijn vaak erg kostbaar het loont zich daarom zeker te controleren of de onderdelen die u wilt aanschaffen voor uw Daihatsu niet tweedehands verkrijgbaar zijn. Middels het invullen van uw onderdelenaanvraag bereikt u niet alleen universele autosloperij maar ook autodemontage bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in Japanse voertuig. Hier heeft u immers veel meer kans op succes wanneer u Daihatsu of Toyota onderdelen wilt aanschaffen.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)