Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Auto verkopen?

085-0644880

7 dagen per week van 8:00 tot 20:00

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Autosloop, Autosloperij Daihatsu.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Het automerk Daihatsu is een Japans automerk welke onderdeel uitmaakt van de Toyota groep. Binnen Nederland is het automerk Daihatsu reeds 15 jaar op de markt actief. Het Japanse automerk staat hierdoor bekend vanwege zijn kleine boodschappen auto zoals de Daihatsu Cuore. Een van de eerste modellen waarmee Daihatsu de Nederlandse markt wilde veroveren is de Applause.
Heeft u een Daihatsu te koop?

De autosloop koopt ook uw Daihatsu die mag worden gedemonteerd. Afhankelijk van het model en bouwjaar kunnen wij meestal nog een vergoeding geven wanneer uw Daihatsu door ons mag worden gesloopt. Natuurlijk bepaalt het bouwjaar, het model en de gebreken grotedeels de waarde van uw kapotte Daihatsu. Neem bijvoorbeeld de Daihatsu Sirion. Uit de praktijk is gebleken dat dit model niet goed bestand is tegen het Nederlandse klimaat. Veel Sirions kampen met roest problemen waardoor er veel lastwerk ontstaat wil men auto goedkeuren voor de APK.

Autosloperij Daihatsu.

Daihatsu onderdelen zijn vaak erg kostbaar het loont zich daarom zeker te controleren of de onderdelen die u wilt aanschaffen voor uw Daihatsu niet tweedehands verkrijgbaar zijn. Middels het invullen van uw onderdelenaanvraag bereikt u niet alleen universele autosloperij maar ook autodemontage bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in Japanse voertuig. Hier heeft u immers veel meer kans op succes wanneer u Daihatsu of Toyota onderdelen wilt aanschaffen.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.