Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Auto verkopen?

085-0644880

7 dagen per week van 8:00 tot 20:00

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Autosloop, Autosloperij Jeep.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Ook met de demontage van uw Jeep, Jeep Cherokee kunnen wij u helpen. Wij kopen immers alle merken auto’s in die geschikt zijn voor demontage. Dit kunnen auto’s zijn met schade dan wel met technische gebreken zoals een kapotte automaatbak of een gebroken stuurhuis. Voor het merendeel van de voertuigen is repareren altijd nog mogelijk; vaak is het echter zo dat de kosten van de reparatie de dagwaarde te boven gaan. Direct verkopen van uw Jeep aan de autosloperij is dan helemaal zo gek nog niet.

De sloopauto ophaaldienst.

Mag uw auto worden opgeruimd? Gaat u toch liever op zoek naar een kleinere milieu vriendelijkere auto in plaats van de dikke V8 met een hoog brandstof verbruik ? Meestal kunnen wij u nog blij maken met een leuke vergoeding wanneer wij uw jeep, terreinwagen mogen overnemen. Vaak zijn de onderdelen voor ons nog zeer interessant. In enkele gevallen kunnen deze auto’s nog compleet worden verkocht aan het buitenland aangezien wij in Nederland vaak goede tweedehands terrein voertuigen kunnen aanbieden! Ons land heeft nu eenmaal geen bergen waardoor de auto’s geschikt kunnen zijn voor de export!

Sloopautotaxatie.

Door middel van het bovenstaande formulier kunt u uw auto aanbieden. Een ervaren inkoper bekijkt vervolgens uw aanvraag. Eventueel nemen wij direct met u contact op zodat wij de staat van uw auto met u kunnen bespreken. Vaak doen wij u direct een overname bod! Dit bod is geheel vrijblijvend u bepaalt dan ook zelf of u de auto verkoopt! Gaat u akkoord dan halen wij de auto kosteloos bij u op u kunt tevens rekenen op een correcte afhandeling zodat u geen belastingen meer voor het voertuig betaalt!


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.