Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Jeep.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Ook met de demontage van uw Jeep, Jeep Cherokee kunnen wij u helpen. Wij kopen immers alle merken auto’s in die geschikt zijn voor demontage. Dit kunnen auto’s zijn met schade dan wel met technische gebreken zoals een kapotte automaatbak of een gebroken stuurhuis. Voor het merendeel van de voertuigen is repareren altijd nog mogelijk; vaak is het echter zo dat de kosten van de reparatie de dagwaarde te boven gaan. Direct verkopen van uw Jeep aan de autosloperij is dan helemaal zo gek nog niet.

De sloopauto ophaaldienst.

Mag uw auto worden opgeruimd? Gaat u toch liever op zoek naar een kleinere milieu vriendelijkere auto in plaats van de dikke V8 met een hoog brandstof verbruik ? Meestal kunnen wij u nog blij maken met een leuke vergoeding wanneer wij uw jeep, terreinwagen mogen overnemen. Vaak zijn de onderdelen voor ons nog zeer interessant. In enkele gevallen kunnen deze auto’s nog compleet worden verkocht aan het buitenland aangezien wij in Nederland vaak goede tweedehands terrein voertuigen kunnen aanbieden! Ons land heeft nu eenmaal geen bergen waardoor de auto’s geschikt kunnen zijn voor de export!

Sloopautotaxatie.

Door middel van het bovenstaande formulier kunt u uw auto aanbieden. Een ervaren inkoper bekijkt vervolgens uw aanvraag. Eventueel nemen wij direct met u contact op zodat wij de staat van uw auto met u kunnen bespreken. Vaak doen wij u direct een overname bod! Dit bod is geheel vrijblijvend u bepaalt dan ook zelf of u de auto verkoopt! Gaat u akkoord dan halen wij de auto kosteloos bij u op u kunt tevens rekenen op een correcte afhandeling zodat u geen belastingen meer voor het voertuig betaalt!


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)