Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Lexus.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Heeft u een Lexus die mag worden verkocht aan het autodemontage bedrijf? Is de Lexus kapot of heeft de auto schade opgelopen door een verkeersongeval? Als u gebruik maakt van het contactformulier bovenaan de website dan bekijken wij uw aanvraag en doen wij u zo snel mogelijk een vrijblijvende taxatie op uw Lexus. De auto’s die worden ingekocht zijn bestemd voor de autosloperij en zullen worden gedemonteerd of eventueel nog voor de export worden verkocht. Afhankelijk van de schade en gebreken die aan uw auto zitten kunnen wij nog een riante vergoeding betalen wanneer de auto door ons mag worden overgenomen.

Lexus als tweedehands auto verkopen.

Heeft u een oudere Lexus met problemen of mankementen? Niet iedereen heeft er behoefte aan zijn auto openbaar op internet te verkopen. Je weet immers nooit wie je aan de deur krijgt daarnaast is er altijd een spel rondom de prijs. Hopelijk kan autosloop.nl u van dienst zijn bij de verkoop van uw Lexus. Wij kopen immers niet alleen voertuigen in die mogen worden gedemonteerd maar ook auto’s die in Nederland niet meer gewild zijn en vaak te kostbaar waardoor deze wellicht in het buitenland kunnen worden verkocht. Meld voor een vrijblijvend bod op uw Lexus de auto dan wel kapotte auto aan via het bovenstaande contactformulier.

Het automerk Lexus staat bekend als de Mercedes van het Japanse autogamma. Zeer hoge kwaliteit en perfecte afwerking maken een Lexus tot een exclusieve luxe automerk welke worden afgezet in het hogere segment. Vandaag de dag zijn er ook kleinere Lexus modellen te koop met een hybride-aandrijving. Deze voertuigen zijn natuurlijk op de markt gebracht om ook de leaserijder als klanten verkrijgen.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)