Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Auto verkopen?

085-0644880

7 dagen per week van 8:00 tot 20:00

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Autosloop, Autosloperij Lexus.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Heeft u een Lexus die mag worden verkocht aan het autodemontage bedrijf? Is de Lexus kapot of heeft de auto schade opgelopen door een verkeersongeval? Als u gebruik maakt van het contactformulier bovenaan de website dan bekijken wij uw aanvraag en doen wij u zo snel mogelijk een vrijblijvende taxatie op uw Lexus. De auto’s die worden ingekocht zijn bestemd voor de autosloperij en zullen worden gedemonteerd of eventueel nog voor de export worden verkocht. Afhankelijk van de schade en gebreken die aan uw auto zitten kunnen wij nog een riante vergoeding betalen wanneer de auto door ons mag worden overgenomen.

Lexus als tweedehands auto verkopen.

Heeft u een oudere Lexus met problemen of mankementen? Niet iedereen heeft er behoefte aan zijn auto openbaar op internet te verkopen. Je weet immers nooit wie je aan de deur krijgt daarnaast is er altijd een spel rondom de prijs. Hopelijk kan autosloop.nl u van dienst zijn bij de verkoop van uw Lexus. Wij kopen immers niet alleen voertuigen in die mogen worden gedemonteerd maar ook auto’s die in Nederland niet meer gewild zijn en vaak te kostbaar waardoor deze wellicht in het buitenland kunnen worden verkocht. Meld voor een vrijblijvend bod op uw Lexus de auto dan wel kapotte auto aan via het bovenstaande contactformulier.

Het automerk Lexus staat bekend als de Mercedes van het Japanse autogamma. Zeer hoge kwaliteit en perfecte afwerking maken een Lexus tot een exclusieve luxe automerk welke worden afgezet in het hogere segment. Vandaag de dag zijn er ook kleinere Lexus modellen te koop met een hybride-aandrijving. Deze voertuigen zijn natuurlijk op de markt gebracht om ook de leaserijder als klanten verkrijgen.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.