Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Auto verkopen?

085-0644880

7 dagen per week van 8:00 tot 20:00

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Autosloop, Autosloperij Ford.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Het automerk dat natuurlijk van oorsprong een Amerikaans automerk is en onderdeel van GM. Het automerk dat bekend staat om de auto af te leveren in alle gewenste kleuren zolang het maar zwart is. Dit is natuurlijk al lang volstrekt verleden tijd; vandaag de dag zijn daadwerkelijk alle kleuren mogelijk. Daarnaast is ford een van de weinige Amerikaanse automerken die bewust modellen op de markt brengt voor de Europese markt. Verschillende modellen hebben de revue gepasseerd zoals de Mondeo, de Escort maar ook nog de Serra en Fiesta. Hierdoor wordt ook wel eens geroepen dat Ford een auto is wat het snelst zijn modellen wissel. Dit is niet altijd positief omdat de dagwaarde van een auto hierdoor sneller afneemt. Het is immers als dus wel het oudere model!
Heeft u een Ford te koop of bent u op zoek naar onderdelen voor een Ford dan kunt u zeker een poging wagen op de autosloperij. Grote kans dat ook de universele sloperij u kan helpen aan het onderdeel wat u zoekt. Naast personenauto’s heeft GM ook verschillende bedrijfswagens op de markt gebracht waaronder Ford Transit welke nog steeds een waar verkoopsucces is.

Ford ka laten demonteren.

De Ford Ka ook wel de luier auto genoemd. Dit omdat de grote bumpers die niet gespoten zijn de indruk wekken dat de auto een luier heeft omgedaan. De eerste Ford Ka’s waren in Nederland een verkoop succes. Dit doordat deze kleine tactische boodschappenauto voor veel particulieren precies doet wat hij moest doen. Helaas zijn er ook veel auto-eigenaren geweest die bedrogen uit kwamen na de koop van een tweedehands Ford ka. Dit komt omdat dit type auto niet goed bestemd is geweest tegen het Nederlandse klimaat. Veel auto’s van dit type heb dan ook als probleem dat de onderkant volledig is verwoest. Ook latere types bouwjaar medio 2003 2004 kampen nog steeds met een groot roestprobleem. Mede hierdoor zijn veel van dit soort modellen vroegtijdig op de sloop beland aangezien er prijstechnisch te veel las werkzaamheden moeten worden uitgevoerd voor een nieuwe APK. Bent u in het bezit van een soortgelijke Ford Ka een heeft deze ook last van roest ? Dan kunt u deze aanbieden via het verkoopformulier voor een vrijblijvende taxatie. U bepaalt zelf of u de auto verkoopt.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.