Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Ford.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Het automerk dat natuurlijk van oorsprong een Amerikaans automerk is en onderdeel van GM. Het automerk dat bekend staat om de auto af te leveren in alle gewenste kleuren zolang het maar zwart is. Dit is natuurlijk al lang volstrekt verleden tijd; vandaag de dag zijn daadwerkelijk alle kleuren mogelijk. Daarnaast is ford een van de weinige Amerikaanse automerken die bewust modellen op de markt brengt voor de Europese markt. Verschillende modellen hebben de revue gepasseerd zoals de Mondeo, de Escort maar ook nog de Serra en Fiesta. Hierdoor wordt ook wel eens geroepen dat Ford een auto is wat het snelst zijn modellen wissel. Dit is niet altijd positief omdat de dagwaarde van een auto hierdoor sneller afneemt. Het is immers als dus wel het oudere model!
Heeft u een Ford te koop of bent u op zoek naar onderdelen voor een Ford dan kunt u zeker een poging wagen op de autosloperij. Grote kans dat ook de universele sloperij u kan helpen aan het onderdeel wat u zoekt. Naast personenauto’s heeft GM ook verschillende bedrijfswagens op de markt gebracht waaronder Ford Transit welke nog steeds een waar verkoopsucces is.

Ford ka laten demonteren.

De Ford Ka ook wel de luier auto genoemd. Dit omdat de grote bumpers die niet gespoten zijn de indruk wekken dat de auto een luier heeft omgedaan. De eerste Ford Ka’s waren in Nederland een verkoop succes. Dit doordat deze kleine tactische boodschappenauto voor veel particulieren precies doet wat hij moest doen. Helaas zijn er ook veel auto-eigenaren geweest die bedrogen uit kwamen na de koop van een tweedehands Ford ka. Dit komt omdat dit type auto niet goed bestemd is geweest tegen het Nederlandse klimaat. Veel auto’s van dit type heb dan ook als probleem dat de onderkant volledig is verwoest. Ook latere types bouwjaar medio 2003 2004 kampen nog steeds met een groot roestprobleem. Mede hierdoor zijn veel van dit soort modellen vroegtijdig op de sloop beland aangezien er prijstechnisch te veel las werkzaamheden moeten worden uitgevoerd voor een nieuwe APK. Bent u in het bezit van een soortgelijke Ford Ka een heeft deze ook last van roest ? Dan kunt u deze aanbieden via het verkoopformulier voor een vrijblijvende taxatie. U bepaalt zelf of u de auto verkoopt.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)