Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Skoda.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Ook het merk Skoda is onderdeel van de VW group verschillende onderdelen zijn ook hier weer uitwisselbaar met andere merken binnen het VW concern. Grote kans dat u het onderdeel dat u zoekt gaat vinden op een Volkswagensloperij! Het merk Skoda is van oorsprong Tsjechisch en is een van de oudste autoproducenten. Pas medio jaren 90 na de val van de Berlijnse muur is Skoda onderdeel geworden van de Volkswagen Group. Modellen die van af dat moment zijn geproduceerd vertonen dan ook veel overeenstemming met Volkswagen modellen. Vaak is de afwerking net een kwaliteits niveau minder als bij een VW echter veel motorische onderdelen zijn onderling uitwisselbaar.

Uw Schade Skoda verkopen?

Heeft u een Skoda Felicia of Octavia welke zijn beste tijd heeft gehad ? Veel van deze modellen zijn inmiddels ouder als 15 jaar waardoor de auto nog maar een beperkte dagwaarde heeft. De meeste auto’s hebben dan ook al voldoende kilometers afgelegd zeker de diesel uitvoeringen. Vaak is het dan voor u als eigenaar dat u een keuze moet gaan maken wat u met de auto gaat doen. Blijft u repareren zodat de auto nog een jaar de weg op kan? Of besluit u op zoek te gaan naar een jongere auto met minder kilometers. Deze keuze is natuurlijk aan u en maar net afhankelijk van uw financiële situatie. Mocht u toch besluiten het voertuig van de hand te doen en deze niet meer te laten repareren omdat de schade gewoon weg teveel is? Dan kunnen wij u hopelijk blij maken met een mooie vergoeding op uw auto. Voor alle Skoda modellen kunt u hier een vrijblijvende sloopauto taxatie laten verrichten! Door middel van het invullen van uw gegevens bekijken wij het voertuig en doen wij u een geheel vrijblijvend taxatie bod!

Uw Skoda verkopen voor Export!

Vw motoren en Vw diesel’s zijn in Polen en omliggende Oostblok landen erg geliefd. Mede doordat men stukken minder motorrijtuigenbelasting betaalt als wij Hollanders, is rijden in een diesel auto niet zo kostbaar. Vele 1.9 TDI motoren dan wel complete auto’s kunnen nog worden verkocht aan de export; dit maakt dat uw Skoda diesel nog een goede prijs kan opleveren.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)