Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Daewoo.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Het merk Daewoo is inmiddels al tientallen jaren op de Nederlandse markt actief geweest en heeft inmiddels zijn bekendheid wel veroverd. Niet alleen door verschillende modellen auto’s maar ook door televisies is dit Zuid-Koreaanse automerk in Nederland bekend geworden. Helaas heeft dit automerk niet lang bestaan. Door de overname van GM Motors is de merknaam Daewoo vervangen door Chevrolet. Medio 2005 werden er geen Daewoo Matiz meer op de markt gebracht maar Chevrolet Matiz middels een grote reclame campagne werd de nieuwe merknaam bij de consument aan de man gebracht.

Vandaag de dag rijden er dan ook nog genoeg Daewoo’s rond! Daarnaast zijn er in de afgelopen jaren ook veel van de Daewoo modellen zoals de Matiz, dan wel de Tacuma of Lanos op de autosloperij beland en wat dacht u van de eerste generatie Nexia welke een regelrecht kopie was van de Opel Kadett. Bent u op zoek naar gebruikte Daewoo onderdelen dan kunt u zeker gebruikmaken van de autosloperij. Grote kans dat de autosloop u kan helpen aan het onderdeel wat u zoekt. Ook wanneer u het besluit heeft genomen uw Daewoo dan wel uw Chevrolet niet meer te repareren kan het autodemontage bedrijf u van dienst zijn.

Uw Daewoo verkopen voor demontage aan de autosloop?

Heeft u een kapotte Tacuma of Matiz te koop maar heeft u geen zin meer in de dure reparatie? De autosloperij helpt u graag van de sloopauto af. Afhankelijk van het merktype en model dan wel de uitvoering van het voertuig kunnen er nog leuke vergoedingen worden betaald wanneer u de sloopauto bij ons aanbiedt. Via het aanmeldformulier kunt u direct een gepaste offerte opvragen. Gaat u akkoord met de door ons geboden bedrag dan zullen wij er voor zorgen dat de sloopauto kosteloos bij u wordt afgevoerd. Daarnaast zal de auto direct worden afgemeld bij de RDW zodat u geen motorrijtuigenbelasting meer hoeft te voldoen voor dit voertuig.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)