Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Auto verkopen?

085-0644880

7 dagen per week van 8:00 tot 20:00

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Autosloop, Autosloperij Daewoo.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Het merk Daewoo is inmiddels al tientallen jaren op de Nederlandse markt actief geweest en heeft inmiddels zijn bekendheid wel veroverd. Niet alleen door verschillende modellen auto’s maar ook door televisies is dit Zuid-Koreaanse automerk in Nederland bekend geworden. Helaas heeft dit automerk niet lang bestaan. Door de overname van GM Motors is de merknaam Daewoo vervangen door Chevrolet. Medio 2005 werden er geen Daewoo Matiz meer op de markt gebracht maar Chevrolet Matiz middels een grote reclame campagne werd de nieuwe merknaam bij de consument aan de man gebracht.

Vandaag de dag rijden er dan ook nog genoeg Daewoo’s rond! Daarnaast zijn er in de afgelopen jaren ook veel van de Daewoo modellen zoals de Matiz, dan wel de Tacuma of Lanos op de autosloperij beland en wat dacht u van de eerste generatie Nexia welke een regelrecht kopie was van de Opel Kadett. Bent u op zoek naar gebruikte Daewoo onderdelen dan kunt u zeker gebruikmaken van de autosloperij. Grote kans dat de autosloop u kan helpen aan het onderdeel wat u zoekt. Ook wanneer u het besluit heeft genomen uw Daewoo dan wel uw Chevrolet niet meer te repareren kan het autodemontage bedrijf u van dienst zijn.

Uw Daewoo verkopen voor demontage aan de autosloop?

Heeft u een kapotte Tacuma of Matiz te koop maar heeft u geen zin meer in de dure reparatie? De autosloperij helpt u graag van de sloopauto af. Afhankelijk van het merktype en model dan wel de uitvoering van het voertuig kunnen er nog leuke vergoedingen worden betaald wanneer u de sloopauto bij ons aanbiedt. Via het aanmeldformulier kunt u direct een gepaste offerte opvragen. Gaat u akkoord met de door ons geboden bedrag dan zullen wij er voor zorgen dat de sloopauto kosteloos bij u wordt afgevoerd. Daarnaast zal de auto direct worden afgemeld bij de RDW zodat u geen motorrijtuigenbelasting meer hoeft te voldoen voor dit voertuig.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.