Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 06-83593429

Artikel pagina Autosloop.nl

Op deze pagina leest u verschillende artikelen die handig kunnen zijn als u op zoek bent naar een autosloop of autosloperij. Tevens komen er verschillende zaken aanbod waar u op moet letten als u uw sloopauto wilt verkopen. Niet alleen uw autoverzekering is van belang maar ook de APK en het compleet kentekenbewijs zijn voor u als auto bezitter een must!

Sloop(auto) waarde controleren?

11 juli 2018

Heeft u een oude auto met verschillende gebreken? Is de apk aan verlopen of zijn er motor technische problemen? Wanneer u eigenaar bent van een kapotte auto en deze direct wilt verkopen zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt natuurlijk contact opnemen met de plaatselijke autosloperij en vragen of ze kosteloos het voertuig kosteloos willen ophalen.Lees verder..

Kapotte auto, Wil uw auto niet meer rijden ?

28 maart 2017

Bent u in het bezit van een auto met gebreken? Is er iets kapot gegaan aan de auto waardoor u er niet meer mee kunt rijden? Het hebben van een nieuwe APK keuring wil niet altijd ook zeggen dat uw auto technisch in orden is. Auto’s kunnen altijd kapot gaan, de koppeling kan het begevenLees verder..

Auto total loss verkopen

13 maart 2017

Als uw auto total loss is bestaan er twee varianten, we kennen technisch total loss en economisch total loss. Technisch wil zeggen de auto is bij een zwaar ongeval betrokken is geraakt en we mogen van geluk spreken als u er met enkele schrammen en een behoorlijk schik heeft kunnen uitstappen. Deze auto zij dusLees verder..

Merk specialist of universele autosloperij ?

13 mei 2015

Bent u op zoek naar een BMW sloperij? Veel autosloperijen demonteren voertuigen van alle merken. Slechts enkele demontage bedrijven hebben zich toegelegd op het slopen van voertuigen van slechts een merk of een bepaalde groep aan merken. Zoals alleen maar Duitse merken of uitsluitend Franse of Italiaanse auto’s. Wanneer u op zoek bent naar onderdelenLees verder..

Onderdelen zoeken voor uw oldtimer.

12 mei 2015

Heeft u een klassieker, een auto van minsten 20 jaar oud? Veel hobbyisten willen hun auto zoveel mogelijk terug krijgen in de originele staat. Want een oldtimer in zijn oorspronkelijke staat heeft meerwaarde. Veel van deze oudere auto’s worden compleet opnieuw opgebouwd. Gebreken zoals roest en corrosie worden vakkundig verholpen zodat roest geen tweede kansLees verder..

Het vrijwaringsbewijs bij verkoop!

28 april 2015

Wanneer u een voertuig, auto of scooter met een kenteken verkoopt, krijgt u altijd een vrijwaringsbewijs. Bij privé verkoop gaat u naar het postkantoor met de klant waar de auto zal worden overgeschreven. Dit is een bewijsstuk voor uw administratie zodat u kunt aantonen dat het voertuig niet meer van u is. Aangezien er deLees verder..

Sloopauto laten ophalen.

28 april 2015

Heeft u een auto met een groot technisch probleem waardoor u de auto niet meer kunt verplaatsen? Dan halen wij de auto kosteloos bij u aan huis op. Zowel voertuigen met schade als met een verlopen APK keuring kunnen wij gratis bij u aan huis ophalen in geheel Nederland. Niet alleen als uw auto nietLees verder..

Schadeauto’s gevraagd.

8 april 2015

Niet alleen zogenaamde “einde-levens-voertuigen” belanden op de sloop. Binnen de autodemontage branche bestaat er een onderscheid tussen verschillende type autosloperijen: bedrijven die uitsluitend schadeauto’s in- en verkopen, autosloperijen als merk specialisten en zogenaamde recycling bedrijven. Ieder bedrijf heeft zijn eigen kwaliteiten en specialiteit. Ondanks de verschillende strategieën die het bedrijf hanteert is een schade autoLees verder..

Onderdelen zoeken op de autosloop.

20 maart 2015

Op een autosloperij staan soms wel duizenden autowrakken. Afhankelijk van het beleid van het autodemontage bedrijf mag u zelf de onderdelen die u zoekt demonteren. In meest voorkomende gevallen wordt dit voor u gedaan. Vaak is het eerst even goed zoeken naar de juiste sloperij die het type auto heeft staan zoals u zoekt. HebLees verder..

Het ontstaan van de Autosloop.

20 maart 2015

De autosloop is de laatste rustplaats voor uw auto. In de jaren 40, 50 van de vorige eeuw zijn de meeste autosloperijen in Nederland ontstaan. De economie leefde na de tweede wereldoorlog op waardoor veel particulieren een nieuwe auto konden aanschaffen. Oude auto’s werden afgevoerd naar de autosloop. Destijds een echte sloperij waar je gratisLees verder..