Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Auto verkopen?

085-0644880

7 dagen per week van 8:00 tot 20:00

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Autosloop, Autosloperij Opel.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Wanneer uw huidige Opel niet meer wil starten en te veel gebreken vertoont voor een nieuwe APK dan staat u voor een lastige keuze. Gaat u nog investeren in de Opel of besluit u de Opel te verkopen als sloopauto? Dit Duitse automerk staat al jaren goed bekend en heeft binnen Europa vele duizenden auto’s op de markt gebracht. De tijd van de Opel Kadet of de Opel Record is inmiddels voorbij. Vele van deze Opel modellen zijn reeds op de sloop beland en milieuvriendelijk gedemonteerd. Enkele Opel modellen zoals de Opel Corsa A hadden begin jaren veel last van roest vorming. Inmiddels is de kwaliteit van het metaalwerk sterk verbeterd voertuigen worden meerdere keren verzinkt waardoor roest nog maar weinig kans heeft. Toch hebben ook Opels niet het eeuwige leven. Op een geven moment heeft het voertuig vele kilometers asfalt afgelegd en staan er grote onderhoudswerkzaamheden die vaak meer kosten dan de waarde van uw Opel op dit moment. U kan nog proberen uw oudere Opel particulier te verkopen. Echter dit is vaak geen succes zeker niet wanneer de auto verschillende gebreken vertoont. De verkoop van uw Opel aan de autosloperij dan wel het Opel autodemontage bedrijf is dan vaak de oplossing.

Uw Opel verkopen.

Wanneer uw Opel sloopauto is geworden doordat deze gewoonweg te oud is en niet meer courant, is de verkoop aan de autosloperij vaak de beste oplossing. Het autodemontage bedrijf zal er voor zorgen dat het voertuig op een milieuvriendelijke wijze wordt gedemonteerd en dat u direct verlost bent van de vaste lasten voor het voertuig. Soms wil het zo zijn dat Opel nog goed aan het buitenland kan worden verkocht. Vele Opels zijn de afgelopen jaren beland in landen zoals Polen, Roemenië of Litouwen. Helaas worden in dit soort landen de importnormen steeds strenger. Oudere auto’s kunnen niet meer worden geëxporteerd gezien de vraag in deze landen helemaal is gestopt. De tweedehands voertuigen die worden geïmporteerd moeten voldoen aan steeds strengere milieueisen. Vaak zijn het ex lease auto’s of voertuigen met hoge kilometerstanden dan wel dikke diesels die nog aan het buitenland verkocht kunnen worden.

Uw Opel laten demonteren.

Heeft u een Opel te koop welke schade heeft of teveel mankementen die u liever niet meer laten repareren? Met het invullen willen van ons taxatieformulier proberen wij u een zo goed mogelijk bod te doen wanneer wij het demontagevoertuig van u mogen overnemen. De waarde die wij aan het voertuig kunnen toekennen is afhankelijk van verschillende factoren. Meld voor een online bod uw auto vandaag nog aan en een ervaren inkoper, medewerker zal zijn uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen met de verkoop van uw sloopauto.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.