Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Auto verkopen?

085-0644880

7 dagen per week van 8:00 tot 20:00

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Autosloop, Autosloperij Hyundai.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Het Koreaanse auto merk Hyundai is al een grote periode in Nederland actief. Mede door de gunstige prijs en kwaliteitverhouding zijn er de afgelopen jaren veel Nederlandse autobezitters overgestapt op een Hyundai. Ondanks dat Hyundai’s gewoon goede auto zijn, is wel degelijk gebleken dat dit Koreaanse merk inmiddels in handen van Kia Motors niet de kwaliteit levert die een Japanse auto u wel biedt. Dat wil niet zeggen dat het slechte auto’s zijn maar prijs-kwaliteitverhouding is wel een stukje lager. Een Hyundai is nu eenmaal geen Toyota of Honda. Mede hierdoor zijn veel verschillende modellen Hyundai op de markt gebracht. Mede door de gunstige prijs voor een compleet nieuwe auto wisten toch veel Nederlanders de keuze voor dit merk te maken. Zo zijn er vandaag de dag er veel Picanto’s in het verkeer terug te vinden.

Helaas ontstaan er naar verloop van tijd verschillende problemen aan uw auto. Grote reparaties dan wel moeilijke motor technische problemen die handenvol geld kosten, wilt u deze vakkundig laten herstellen. Veel verschillende Hyundai’s hebben hier problemen mee gehad. Zo zijn de bestelbusje H 100 à 200 van Hyundai voor verschillende eigenaren een gigantisch drama geweest. Veel van dit soort modellen zijn hierdoor op de sloop beland. Heeft u een Hyundai die u toch nog wilt repareren? Kijk dan bij de Japanse, Koreaanse autosloperij of u daar de onderdelen kunt vinden die u zoekt. Natuurlijk kan ook het universele autodemontage bedrijf u wellicht helpen, zij demonteren niet alleen Hyundai’s maar ook voertuigen van alle andere automerken.

Uw sloopauto verkopen.

Bent u in het bezit van een Hyundai Excel, Hyundai coupé of een Hyundai Atos welke u niet meer wil laten repareren en u liever direct van de hand doet? Meld hiervoor uw Hyundai online aan via de website. Wij kunnen vaak van alle modellen Hyundai’s u een leuke vergoeding geven. Naast een leuke vergoeding voor de restwaarde van uw auto halen wij het voertuig kosteloos bij u aan huis op. In ruil voor uw kentekenpapieren, kenteken card met tenaamstelling code zal de auto direct worden afgemeld zodat de motorrijtuigenbelasting per eerst volgende werkdag stopt. U krijgt eveneens direct contant betaald voor uw oude auto. Ook voor Hyundai’s Traject en Tucson kunnen wij u nog een leuke vergoeding geven!!


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.