Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Peugeot.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Het Franse merk Peugeot is in Nederland goed bekend en erg veel verkocht! Peugeot en Citroën lenen veel onderdelen aan elkaar uit. Hierdoor zijn er meerdere autodemontage bedrijven die zowel Peugeot als Citroën voertuigen demonteren. In veel gevallen zijn de onderdelen van deze voertuigen uitwisselbaar en komen merken en modellen met elkaar over een. Dit is handig wanneer u specifiek onderdeel zoekt voor uw auto. De kans dat het Peugeot onderdeel alsnog in de Citroën aanwezig is immers erg groot. Wanneer u op zoek bent naar specifieke onderdelen voor uw auto dan kunt u gebruik maken van het bovenstaande onderdelen aanvraagformulier. Met het invullen van uw onderdelenaanvraag bereikt u meerdere autosloperijen in het land zodat u snel heeft gevonden wat u zoekt. Daarnaast is ook een eventuele prijsvergelijking mogelijk zodat u niet teveel betaalt voor het tweedehands auto onderdeel dat u gaat kopen.

Uw Peugeot laten demonteren.

Heeft u een Peugeot welke aan het einde van zijn levensduur is gekomen? De autosloperij koopt zowel demontage auto’s als schadevoertuigen in voor vernietiging en recycling. Door middel van het aanbieden van uw auto via het bovenstaande formulier doen wij u een geheel vrijblijvende kosteloze waardebepaling op uw sloopauto. Natuurlijk kunt u ook op werkdagen telefonisch met ons contact op nemen. De waarde die aan uw auto wordt toegekend is natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren maar ook de leeftijd van het voertuig speelt een belangrijke rol. Vaak kunnen voor jonge schadevoertuigen nog hoge inkoopbedragen worden betaald omdat de onderdelen gewild zijn en goed als tweedehands auto-onderdeel in de markt kunnen worden verkocht.
De afgelopen jaren zijn er erg veel Peugeot modellen op de sloop beland. Veel 306 modellen van eind jaren 90 hebben op dit moment hun beste tijd gehad. De voertuigen zijn immers tussen de 15 en 18 jaar oud geworden waardoor de dagwaarde nog maar beperkt is. Grote reparaties overstijgen de waarde van het voertuig waardoor verkopen aan de autosloperij voor u vaak de beste oplossing is. Het maakt voor het auto sloopbedrijf niet uit of uw auto nu kapot is dan wel APK is afgekeurd of helemaal total-loss. De autosloperij heeft immers alle merken en modellen zolang het maar complete auto is.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)