Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Auto verkopen?

085-0644880

7 dagen per week van 8:00 tot 20:00

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Autosloop, Autosloperij Dacia.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Uw Dacia sloopauto verkopen? Ook in Nederland bevinden zich enkele autoslopen waar u terecht kunt voor tweedehands auto-onderdelen die geschikt zijn voor uw Dacia. Dit automerk is van oorsprong Roemeens maar is al sinds enkele jaren onderdeel van Renault groep. Hierdoor leent het automerk veel onderdelen met verschillende Renault modellen. U moet hierbij denken aan aandrijving lijnen, dan wel de motorisering van het voertuig. Niet alleen voor de onderdelen kunt u terecht bij het autodemontage bedrijf; ook wanneer u een oudere Dacia heeft met gebreken kunt deze aanbieden bij de autosloperij. De autosloop is immers altijd bereid u een leuke vergoeding te geven voor een sloopauto wanneer u bereid bent auto aan ons af te staan.
Jaarlijks worden vele duizenden voertuigen in Nederland gedemonteerd. Hoofdmoot van de demontage is de verkoop van tweedehands auto-onderdelen. Nadat de nog bruikbare onderdelen uit de sloopauto zijn verwijderd kunnen de restmaterialen die in de auto zijn verwerkt op een duurzame wijze worden hergebruikt. De verwerking van oude auto’s is in Nederland is zeer milieubewust aangezien dat vele materialen die in de auto zijn verwerkt opnieuw kunnen worden hergebruikt. Niet alleen onderdelen maar ook grondstoffen zoals oud ijzer, koper en verschillende soorten kunststof vinden hiermee een tweede leven wat het milieu ten goede komt.

Uw Dacia verkopen?

Heeft u een Dacia Sandero, of een Dacia Duster te koop ? Vaak kunnen wij voor soortgelijke voertuigen nog een hoge inkoopprijs geven. Is uw auto een schadeauto en heeft deze verschillende mankementen dan wel gebreken? Ook dan kunt u online uw auto bij ons aanbieden voor een direct bod. Niet alleen courante schadeauto’s worden gekocht, ook voertuigen welke nog geschikt zijn voor de exporthandel kunt u bij ons online aanbieden.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.