Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop, Autosloperij Suzuki.

Bent u opzoek naar gebruikte auto-onderdelen ? Zowel op de universele autosloperij als bij de merkspecialist kunt u terecht voor tweedehands auto onderdelen voor een scherpen prijs.
Uw sloopauto aanbieden voor demontage ? Of wilt u meer weten over de recycling van oude kapotte auto’s lees dan snel verder!

Bent u op zoek naar Suzuki onderdelen? Zoekt u een autosloperij welke is gericht op Suzuki demontage? Vul dan hiervoor het bovenstaande formulier in zodat u niet alleen de autosloperij in uw regio benadert maar meerdere in geheel Nederland. Vaak heeft u dan snel de juiste Suzuki sloperij gevonden welke u het onderdeel tegen de scherpste prijs kan leveren! Het automerk Suzuki is van Japanse oorsprong. Naast auto’s produceert Suzuki ook buitenboordmotoren voor speedboten en rubberboten. Ook brengt Suzuki al meerdere jaren verschillende modellen motorfietsen op de markt zoals de Hayabusa een van de allersnelste productiemotoren welke ooit zijn gebouwd. Het bekendste Suzuki model is de Suzuki Alto. De eerste generatie Suzuki alto’s werden in 1979 geproduceerd en nog steeds is het mogelijk om bij de dealer als gloednieuwe Suzuki Alto te koop. Dit kleine stadsautootje met soms wel vijf deuren mag dan ook als een waar verkoop succes worden gezien. Doordat er veel van deze voertuigen op de markt zijn gebracht is de kans groot dat ook bij uw autosloperij Suzuki onderdelen te vinden zijn.

Suzuki modellen.

Naast de verschillende successen die dit merk reeds heeft geboekt zijn ook meerdere Suzuki modellen binnen Nederland goed verkocht. Voertuigen zoals de Suzuki Baleno en de Swift hebben zich in de praktijk prima bewezen. Maar ook hier komt een einde aan. Grote kans dat uw Suzuki Swift de apk-keuring niet doorstaat. Zeker wanneer er grote technische mankementen ontstaan aan uw auto kunnen de reparatiekosten de dagwaarde van uw auto flink overstijgen. Gaat u dan de auto laten repareren of besluit u de auto naar de sloperij af te voeren. Uw auto naar de sloop brengen is heel eenvoudig. Met het invullen van onze sloopauto taxatieformulier krijgt u een vrijblijvend bod op uw oude dan wel kapotte of APK afgekeurde Suzuki.

Ons overnamebod op uw einde levend auto is geheel vrijblijvend. Wanneer u akkoord gaat met ons bod zal de auto vaak kosteloos bij u aan huis worden opgehaald. Natuurlijk bent u vrij indien de auto nog in rijdende staat is om deze bij ons te komen afleveren. Wij verzorgen voor u altijd kosteloos de administratieve handeling bij de RDW. Dit betekent dat u direct beschikking krijgt over een geldig vrijwaringsbewijs mits uw auto papieren compleet aanwezig zijn. U kunt dan uw autoverzekering direct stopzetten of opschorten wat u wenst. De motorrijtuigenbelasting zal bij eerstvolgende werkdag worden beëindigd. Hiermee bent u snel en gemakkelijk een keer van de kapotte auto af zodat u eventueel een vervangend voertuig kunt gaan aanschaffen.


(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)