Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644882

Sloop(auto) waarde controleren?

Heeft u een oude auto met verschillende gebreken? Is de apk aan verlopen of zijn er motor technische problemen? Wanneer u eigenaar bent van een kapotte auto en deze direct wilt verkopen zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt natuurlijk contact opnemen met de plaatselijke autosloperij en vragen of ze kosteloos het voertuig kosteloos willen ophalen. Dit is niet altijd de meest verstandige keuze. De meeste autosloperijen betalen namelijk maximaal € 100 voor uw demontageauto. Meer als de oud ijzerprijs willen veel autodemontage bedrijven niet betalen. Ook al is de auto veel meer geld waard!

Wellicht is uw sloopauto meer geld waard!

De autosloperij demonteert oude voertuig. Naast enkele tientjes subsidie verdient de autosloperij aan de verkoop van de nog goede onderdelen. Tevens zijn er verschillende non ferrometalen, ferrometalen in uw auto verwerkt ook een waarden vertegenwoordigen. Veel autosloperij bieden u een oud ijzervergoeding zodat u van de problemen auto verlost. Dit is niet altijd correct. De waarde van uw auto is volstrekt afhankelijk van het merk, model maar ook het bouwjaar. Wanneer u dus een kapotte auto heeft van slechts enkele jaren oud en reparatiekosten van wel duizenden euro’s wil dit niet zeggen dat u auto niks meer waard is. Sommige onderdelen van het voertuig zijn zeer gewild of het complete voertuig kan worden verkocht aan de export. In de Oostbloklanden is het repareren van een motorblok, versnellingsbak vele malen goedkoper uit te voeren als hier in Nederland. De arbeidsloon liggen lager maar ook onderdelen zijn vaak veel goedkoper als bij uw plaatselijke automaterialenzaak. Wanneer u als consumentonderdelen koopt bij de automaterialenzaak betaalt u de hoofdprijs. Ook uw garagebedrijf krijgt korting op de door hem aangekochte onderdelen. Hierdoor kunnen zij u een gunstig tarief in rekening brengen.

Prijsverschillen tussen merk en model!

Voor de duidelijkheid niet elke auto is het zelfs. Een Renault is geen Citroën en Citroën zeker geen Opel of Volkswagen. Hierdoor kunnen de prijzen van demontageauto’s erg uit een lopen. Uw plaatselijke autosloperij welke merkspecialisten zijn uitsluitend gespecialiseerd is in Citroën en Peugeot demontage zal geen belang hebben bij de inkoop van een Renault hierdoor biedt hij u en minimale inkoopprijs. bied daarom ook een auto aan op landelijke inkoopsites zodat verschillende partijen een bod uit kunnen brengen op uw sloopauto. Zo heeft u snel een duidelijk beeld en weet u precies bij wie u de beste prijs kunt verkrijgen en onder welke condities. In veel gevallen wordt de auto ook nog eens gratis opgehaald

(Sloop)auto verkopen?

085-0644882

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)