Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 06-83593429

Autosloop & Autosloperijen in Assen.

Zoekt u een autosloperij, autosloop? Ook in Drenthe kunt u uw kapotte auto laten afvoeren. Vandaag de dag wordt uw sloopauto op een duurzame wijze recycled. De nog bruikbare onderdelen zal de sloperij proberen te verkopen. Wat overblijft is voornamelijk oud-ijzer. Daarnaast zitten er verschillende materialen in uw auto verwerkt die goed kunnen worden hergebruikt. De autosloperij zorgt ervoor dat dit op een vakkundige manier gebeurd. Oliën en vetten worden op een professionele wijze uit de auto verwijderd zodat deze geen schade mee kunnen toe brengen aan het milieu. Heeft u ook een auto die u naar de sloop wilt brengen? Neem dan contact met ons op. Wij halen de sloopauto kosteloos bij u aan huis op. Vaak kunnen wij u nog een vergoeding geven voor de auto.

Hieronder ziet u het overzicht van autosloop bedrijven, autosloperijen in de regio Assen


Sloopauto verkopen Assen? Welke sloopauto ophaaldienst koopt uw auto?

Wij kopen landelijk sloopauto’s op. Ook in uw regio kunnen wij uw auto kosteloos ophalen. Meld voor een direct bod uw auto online aan. Wij zullen dan geheel vrijblijvend uw sloopauto taxeren op waarde. Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met een van onze inkopers zij helpen u graag verder.

Sloopauto gratis laten ophalen in geheel de regio Drenthe.

Uw auto is helaas stuk wat grote kosten meebrengt. U wilt uw auto uiteindelijk toch verkopen dan willen wij uw auto inkopen.  Neem dan contact op met onze autosloperij want  diezelfde dag is de auto verkocht! Onze autosloperij maakt een afspraak met u en uw auto wordt op een verantwoorde manier gedemonteerd.

Uw auto vandaag nog verkopen?

Mini couperWoont u in Assen of directe omgeving en u wilt uw auto, als sloopauto verkopen neem dan direct telefonisch contact met onze autosloperij op. U kunt ons 7 dagen per week bereiken . U kunt uw sloopauto direct per mail aanbieden u wordt dan door een van onze medewerkers teruggebeld. Belt u liever direct dan wordt u te woord gestaan door een van onze medewerkers. Met u worden een aantal gegevens over de sloopauto doorgesproken en direct krijgt u van ons een bod op uw auto. Heeft u het bod op uw auto akkoord bevonden dan wordt het direct door de sloopauto ophaalservice een tijdstip afgesproken op welk tijdstip dat de auto dezelfde dag bij u wordt opgehaald. Wij rekenen direct af als de sloopauto wordt opgehaald, u ontvangst een vrijwaringsbewijs en direct contant geld! Als u niet kan bellen kunt u altijd het contactformulier op onze website invullen. Ook midden in de nacht zullen wij uw formulier in ontvangst nemen en wordt u direct teruggebeld door een van de medewerkers van de autosloperij. Zij noteren alle gegevens van de door u aangeboden sloopauto en maken met u een overeenkomst omtrent de aankoopprijs van uw sloopauto. Direct maken we met u een afspraak om de sloopauto bij u gratis op te halen. U ontvangt als de sloopauto ophaaldienst uw sloopauto ophaalt direct contant geld voor uw sloopauto. De autopapieren worden door u aan ons ingeleverd en wij vrijwaren de sloopauto waarvan u direct een RDW vrijwaringsbewijs ontvangt.

Schadeauto, tweedehandsauto verkopen.

U heeft een aanrijding gehad en de auto heeft zoveel schade dat deze niet meer wordt hersteld. Ook dat willen wij graag u auto inkopen. Bel ons of vul het aanmeldingsformulier op onze website in. Een van onze medewerkers van onze autosloperij zal direct met u contact opnemen. Als we akkoord zijn over de prijs wordt deze auto door de ophaalservicedienst opgehaald. Als wij de autopapieren hebben ontvangen wordt er op locatie krijgt u contant de afgesproken prijs uitbetaald en wordt de auto gevrijwaard. Ook uw nog rijdende tweedehands auto willen wij als autosloperij graag inkopen. Wij maken dan ook direct samen met u een prijsafspraak. Bent u akkoord met het bod op uw auto dan komen wij de auto dezelfde dag nog ophalen. U krijgt op locatie van de ophaalservicedienst contant geld voor u auto. Als de autopapieren zijn overgedragen dan wordt uw auto direct bij de RDW gevrijwaard.

Autosloop en Autosloperijen in de omgeving van Assen.

Annen
Assen
Barger Compascuum
Beilen
Coevorden
Een
Eext
Emmen
Erica
Hollandscheveld
Hooghalen
Meppel
Nieuw Dordrecht
Nieuw Roden
Peize
Roden
Roderesch
Smilde

(Sloop)auto verkopen?

06-83593429

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)