Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Autosloop en Autosloperij Lelystad

Autosloop en of Autosloperij in de regio Lelystad. Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende bedrijven die actief zijn in het demonteren, vernietigen van oude auto’s. Het autodemontage bedrijf koopt einde leven voertuigen. Dit zijn auto’s die wegens ouderdom of teveel gebreken op de sloop belanden. Meestal zijn er altijd nog wel een paar onderdelen die kunnen worden door verkocht. Op de sloperij kunt u uitstekend terecht voor gebruikte auto-onderdelen voor een prima prijs. Naast de onderdelen bevat uw auto verschillende materialen die kunnen worden recyceld. Oud-ijzer, rubber, en kunststof. Enkele bedrijven hebben zich bewust gericht op recycling de andere meer op de verkoop van onderdelen van relatief jonge schadeauto’s. Heeft u een sloopauto, schadeauto of een kapotte auto? U kan deze dan online aanbieden aan de sloperij. Wij doen u graag een overname bod met gratis ophaaldienst.

Hieronder ziet u het overzicht van autosloop bedrijven, autosloperijen in de regio Lelystad


 

Sloopauto verkopen Lelystad?

Wij kopen landelijk sloopauto’s op. Ook in uw regio kunnen wij uw auto kosteloos ophalen. Meld voor een direct bod uw auto online aan. Wij zullen dan geheel vrijblijvend uw sloopauto taxeren op waarde. Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met een van onze inkopers zij helpen u graag verder.

Autodemontage bedrijf in Lelystad

Kapotte motorUw auto is niet de jongste auto meer. U heeft een afspraak en moet daarheen. De auto vertoont plots onderweg grote problemen en daar staat u dan bij het benzinestation met een kapotte auto. U weet maar al te goed dat het nu over is met de auto; hij mag nu direct naar de sloop. Via onze app op uw mobiele kunt u direct contact met ons opnemen. De medewerker die u telefonisch te woord staat zal proberen u direct een bod te doen. Voldoet dit aan uw verwachtingen dan maken wij met u een ophaal afspraak. Wij doen natuurlijk onze uiterste best om de auto binnen 48 uur opgehaald te krijgen. Als de chauffeur uw auto meeneemt om te demonteren op de autosloperij zal hij eerst de autopapieren van u in ontvangst nemen. Ter plaatse wordt uw auto bij de RDW gevrijwaard en ontvangt u direct contant geld voor uw sloopauto. De auto is dus van uw naam af voor dat hij wordt afgevoerd. Dit is wel z’n prettig gevoel!

Schade auto’s naar de autosloperij.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. U heeft een aanrijding gehad met u nog jonge auto. Net één jaar oud is uw prachtige auto. Het bergingsbedrijf heeft uw schadeauto tijdelijk in opslag genomen. De verzekeringsexpert heeft uw auto helaas total loss verklaard. Dit wil zeggen dat de auto niet meer door de verzekering wordt gerepareerd wegens te grote schade. Direct ons telefoonnummer bellen alstublieft! Want bij onze autosloperij kunnen wij de auto onderdelen van u nog relatief jonge auto heel goed gebruiken. Als u ons direct belt maken wij met u een afspraak over de aankoopprijs en ophaaldatum. Heeft u ons bod geaccepteerd dan betalen wij dit bedrag direct uit, nemen uw autopapieren in ontvangst en vrijwaren het voertuig bij de RDW. Mag het bergingsbedrijf uw auto nog één maal vervoeren naar onze autosloperij in Lelystad dan wordt met u een afspraak gemaakt om de aankoopprijs eventueel per bank over te schrijven.

Autosloop en autosloperij in de omgeving van Lelystad.

(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.