Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 06-83593429

Autosloop en autosloperij Bolsward

Sloopauto verkopen in Bolsward? De autosloperij ook wel het autodemontage bedrijf heeft altijd interesse in uw oude auto. Het maakt voor het sloopbedrijf niet uit of uw auto nu een verlopen keuring heeft of helemaal total-los is de sloperij weet er wel raad mee. De oudere auto’s worden ingekocht voor de onderdelen. Naast gebruikte auto-onderdelen bevinden zich volop herbruikbare materialen op en aan uw auto. De autosloperij zal er zorg voor dragen dat deze materialen worden ontmanteld en kunnen worden hergebruikt. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifiek onderdeel is het autodemontage bedrijf u graag van dienst. U kan online uw onderdelen aanvraag plaatsen. Hiermee bereikt u in een keer meerdere autosloperijen en zo is de kans groter dat u snel vindt wat u zoekt. Gaat u akkoord dan halen wij de auto kosteloos bij u op! Heeft u een sloopauto, of schadeauto? U kan deze ook online aanbieden, wij doen u graag een bod.

Hieronder ziet u het overzicht van autosloop bedrijven, autosloperijen in de regio Bolsward


 

Sloperij Bolsward

de sloperij kan u vaak voordeliger helpen als de automaterialenzaak dan wel de grossier. Op het autodemontage bedrijf is een groot assortiment aan gebruikte onderdelen afkomstig van sloop en schadeauto’s aanwezig. Vaak kunt u deze onderdelen aanschaffen voor een fractie van de nieuwprijs. Zoals bijvoorbeeld een partij gebruikte winterbanden. Ondanks dat deze gebruik zijn kan je nog makkelijk 10.000 km mee worden gereden. U koopt dit soort onderdelen vaak voor een fractie van de nieuwprijs.

Schadeauto’s ophalen

Heeft u pech gehad en bent u betrokken geweest bij een verkeersongeval dan is dit voor u heel vervelend. Grote kans dat uw auto niet meer voor of achteruit wilt. U staat dus voor de keuze of u de auto vakkundig laten herstellen of directe verkoopt. Vaak is direct verkopen zo gek nog niet. De onderdelen van een schadeauto kunnen immers nog goed worden verkocht. Het autodemontage bedrijf is dan ook bereid u een leuke prijs betalen voor uw schadeauto. Vaak is het kosteloos ophalen hierbij inbegrepen. Heeft u een schade auto en wilt u ook weten wat de autosloperij hiervoor nog wil betalen? Met het invullen van uw gegevens via het taxatieformulier verkrijgt hij direct een vrijblijvend bod op uw schadeauto. Is het geboden bedrag voor u naar wens dan kunt u de auto direct verkopen en kosteloos laten afvoeren op de gewenste plek

Tweedehands auto-inkoop

Veel autosloperij doen naast hun demontage-activiteiten ook handel in voertuig. Door de jarenlange ervaring in auto’s hebben de sloopers veel kennis opgedaan van de waarde van een voertuig. Heeft u een auto die u graag vandaag nog wilt verkopen biedt de mis aan bij de autosloperij vaak kunnen zij u nog een leuke inkoopbod geven. Verschillende autodemontage bedrijven in het land hebben ook wel connecties met de export. Dikke diesels met hoge kilometerstanden zijn in Nederland vaak niet te verkopen maar in het buitenland nog heel gewild. Of heeft u een Toyota, Mazda te koop dit zijn vaak auto’s die nog naar Afrika worden verscheept om daar te worden afgereden.

Autosloop en autosloperij in de omgeving van Bolsward.

Boeksterwald
Bolsward
Borgum
Buitenpost
Dokkum
Drachten
Feanwalden
Franeker
Gorredijk
Harlingen
Kootstertille
Leeuwarden
Lemmer
Nijeholtpade
Oudehaske
Oudehorne
Oudewoude
Raerd
Twijzel
Ureterp
Walterswald
Wijckel
Wiuwert
Wyns

(Sloop)auto verkopen?

06-83593429

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)