Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 06-83593429

Autosloop en autosloperij Borgum.

Sloopauto verkopen in Burgum ? De autosloop ook wel het autodemontage bedrijf heeft altijd interesse in uw oude auto. Het maakt voor het sloopbedrijf niet uit of uw auto nu een verlopen keuring heeft of helemaal total-los is de sloperij weet er wel raad mee. De oudere auto’s worden ingekocht voor de onderdelen. Naast gebruikte auto-onderdelen bevinden zich volop herbruikbare materialen op en aan uw auto. De autosloperij zal er zorg voor dragen dat deze materialen worden ontmanteld en kunnen worden hergebruikt. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifiek onderdeel is het autodemontage bedrijf u graag van dienst. U kan online uw onderdelen aanvraag plaatsen. Hiermee bereikt u in een keer meerdere autosloperijen en zo is de kans groter dat u snel vindt wat u zoekt. Gaat u akkoord dan halen wij de auto kosteloos bij u op! Heeft u een sloopauto, of schadeauto? U kan deze ook online aanbieden, wij doen u graag een bod.

Hieronder ziet u het overzicht van autosloop bedrijven, autosloperijen in de regio Burgum.


Autorecycling Borgum

duurzaam en milieubewust het hergebruik van kan oude producten is helemaal hott. Wist u dat uw oude auto voor wel 95% kan worden hergebruikt. Sloopauto’s dan wel APK afgekeurde auto’s die als autowrak worden bestempeld bevatten verschillende metalen. Naast chemische stoffen zoals olie dan wel koelvloeistof of freon bevinden zich in uw auto verschillende metalen die op de dag van vandaag redelijkrestwaarden hebben. Door vak kundig en milieubewust te recyclen kunnen al deze componenten, materialen worden hergebruikt. Dit maakt dat de autosloperij vandaag de dag een duurzaam en milieubewust recyclingsbedrijf is geworden.

Uw sloopauto verkopen, ophalen

ook in Borger is de sloopauto ophaaldienst actief heeft u een oude auto niet meer starten en waar u een gevaar mee bent op de openbare weg. Het autodemontage bedrijf is altijd bereid u een leuke vergoeding te geven wanneer zij uw auto mogen vernietigen. Vaak kunnen er nog leuke vergoedingen worden gegeven voor een sloopauto. Natuurlijk geen wereldprijzen maar een eerlijke waarde voor de materialen die in uw auto zitten verwerkt. Dit kunnen zijn sloopauto’s dan wel APK afgekeurde auto’s of schadeauto’s. Eventueel doet het autodemontage bedrijf ook nog aan auto-inkoopactiviteiten zodat u ook export auto met een hoge kilometerstand en technische mankementen kunt aanbieden.

Onderdelen nodig

wanneer u auto al de nodige jaren oud is zal u vaak niet meer door de dealer laten onderhouden. Gaat er iets specifieks kapot en wilt u dit onderdeel kopen dan betaalt u bij de dealer het hoogste bedrag. Soms kan het kopen van tweedehands auto-onderdelen heel voordelig zijn. Daarom hebben wij als motto nieuw kan altijd nog. Door middel van het invullen van u onderdelenaanvraag bereikt u meerdere autoslopers Hebben zij het onderdeel voorradig wat u zoekt dan komen zij bij u terug met een gepaste offerte. Vaak is betalen via hij deal en verzenden via de post mogelijk.

Autosloop & Autosloperij in de omgeving van Borgum.

Boeksterwald
Bolsward
Borgum
Buitenpost
Dokkum
Drachten
Feanwalden
Franeker
Gorredijk
Harlingen
Kootstertille
Leeuwarden
Lemmer
Nijeholtpade
Oudehaske
Oudehorne
Oudewoude
Raerd
Twijzel
Ureterp
Walterswald
Wijckel
Wiuwert
Wyns

(Sloop)auto verkopen?

06-83593429

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)