Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Autosloop en autosloperij Drachten.

Sloopauto verkopen in Drachten? De autosloperij ook wel het autodemontage bedrijf heeft altijd interesse in uw oude auto. Het maakt voor het sloopbedrijf niet uit of uw auto nu een verlopen keuring heeft of helemaal total-los is de sloperij weet er wel raad mee. De oudere auto’s worden ingekocht voor de onderdelen. Naast gebruikte auto-onderdelen bevinden zich volop herbruikbare materialen op en aan uw auto. De autosloperij zal er zorg voor dragen dat deze materialen worden ontmanteld en kunnen worden hergebruikt. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifiek onderdeel is het autodemontage bedrijf u graag van dienst. U kan online uw onderdelen aanvraag plaatsen. Hiermee bereikt u in een keer meerdere autosloperijen en zo is de kans groter dat u snel vindt wat u zoekt. Gaat u akkoord dan halen wij de auto kosteloos bij u op! Heeft u een sloopauto, of schadeauto? U kan deze ook online aanbieden, wij doen u graag een bod.

Hieronder ziet u het overzicht van autosloop bedrijven, autosloperijen in de regio Drachten.


Sloopauto verkopen Drachten?

Wij kopen landelijk sloopauto’s op. Ook in uw regio kunnen wij uw auto kosteloos ophalen. Meld voor een direct bod uw auto online aan. Wij zullen dan geheel vrijblijvend uw sloopauto taxeren op waarde. Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met een van onze inkopers zij helpen u graag verder.

Sloopauto laten ophalen in Drachten.

Wanneer particulieren over een kapotte auto beschikken is men vaak in de veronderstelling dat een sloopauto helemaal geen waarde meer heeft. Sterker nog men is vaak bang te moeten betalen voor het afstaan, het laten vernietigen van de auto. Dit is volstrek verleden tijd. Als wij uw sloopauto mogen ophalen dan doen wij dit gratis. Vaak krijgt u van ons nog een vergoeding omdat wij graag uw auto willen demonteren. Natuurlijk geen marktplaats prijzen maar gewoon een eerlijke tegemoetkoming voor de waarde van de materialen en de eventueel nog bruikbare onderdelen die op het voertuig zitten. Het komt namelijk wel eens voor dat er auto’s bij ons worden aangeboden waar van de D-riem is gesprongen. Waarvan de eigenaar drie weken terug twee nieuwe voorbanden had laten plaatsen en toen werd de ook nog auto APK goed gekeurd. In zo’n situatie doen wij u altijd een goed bod. Niet gek ook; de banden zijn nog zo goed als nieuw en kunnen wij prima als gebruikte autobanden verkopen!

Hoe werk onze ophaalservice.

OPEL Zafira 2.0 DTLDoor het online aanbieden van uw oude auto kunnen wij gemakkelijk uw aanvraag bekijken. Wij bepalen dan aan de hand van de kenteken gegevens hoe courant het type auto nog is. Niet elke auto is nog even gewild, sommige voertuigen zijn ouder als twintig jaar en kom je bijna niet meer tegen op de openbare weg. Hierdoor zal een dergelijke auto alleen maar worden ingekocht voor de recycling van de materialen en zullen wij slechts weinig tot geen onderdelen kunnen verkopen.

Nadat wij uw auto hebben getaxeerd komen wij bij u terug met een bod. Dit inkoop bod is op basis van bij u aan huis ophalen zonder dat hier kosten voor in rekening worden gebracht. Bij de overdacht van de autosleutels en de papieren zullen wij de auto afmelden bij de RDW zodat u een geldig vrijwaringsbewijs ontvangt. Het enige dat overblijft is dat u uw verzekeringsagent moet bellen met de melding de auto is verkocht!

Autosloop & Autosloperij in de omgeving van Drachten.

(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.