Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 06-83593429

Autosloop en autosloperij Nijeholtpade.

Sloopauto verkopen in Nijeholtpade ? De autosloop ook wel het autodemontage bedrijf heeft altijd interesse in uw oude auto. Het maakt voor het sloopbedrijf niet uit of uw auto nu een verlopen keuring heeft of helemaal total-los is de sloperij weet er wel raad mee. De oudere auto’s worden ingekocht voor de onderdelen. Naast gebruikte auto-onderdelen bevinden zich volop herbruikbare materialen op en aan uw auto. De autosloperij zal er zorg voor dragen dat deze materialen worden ontmanteld en kunnen worden hergebruikt. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifiek onderdeel is het autodemontage bedrijf u graag van dienst. U kan online uw onderdelen aanvraag plaatsen. Hiermee bereikt u in een keer meerdere autosloperijen en zo is de kans groter dat u snel vindt wat u zoekt. Gaat u akkoord dan halen wij de auto kosteloos bij u op! Heeft u een sloopauto, of schadeauto? U kan deze ook online aanbieden, wij doen u graag een bod.

Hieronder ziet u het overzicht van autosloop bedrijven, autosloperijen in de regio Nijeholtpade.


Nijeholtpade autosloperij.

Bij de autosloperij in Nijeholtpade kunt u terecht met de sloopauto of dan wel kapotte auto. Verschillende autosloperij zijn hier in het buitengebied gevestigd waar u nog zelf de onderdelen van de sloopauto mag demonteren. U kunt bij het demontagebedrijf prima terecht voor gebruikte onderdelen. U mag hier wel zelf aan de sloopauto’s sleutelen zonder dat er op uw vingers gekeken wordt. Tevens zijn er enkele sloop bedrijven gevestigd waar u ook het onderhoud dan wel de APK van een auto kunt laten uitvoeren. Dit is vaak een stuk goedkoper als bij de dealer daarnaast krijgt u een lekker bakje koffie bij.

APK afgekeurde auto verkopen dan wel demontage-auto?

De autosloperij is altijd op zoek naar een goede sloopvoertuigen. Vaak zijn sloopauto’s niet zo goed meer, op een geven moment ontstaan er veel gebreken. U moet hierbij denken aan moeilijke technische problemen want alleen een paar versleten banden is snel genoeg opgelost. Enkele voorbeelden zijn een verroeste uitlaat dan wel een kapotte homokineet of versleten drijfstanglagers. Wanneer een auto dit soort gebreken vertoont dan is het maar de vraag of reparatie nog interessant is. Soortgelijke reparaties kostte immers veel geld wat de dagwaarde van de auto zal overstijgen. U auto is dus in één klap een sloopauto geworden waardoor u hem beter direct kunt verkopen.

Wat gebeurt er met een sloopauto

Heeft het besluit genomen dat uw sloopauto mag worden verkocht. Gaat u geen geld meer uitgeven aan de reparatie? Wanneer wij uw sloopauto mogen kopen zal deze op een verantwoorde wijze worden gedemonteerd. Dit betekent dat bij binnenkomst de auto als eerste vloeistofvrij gemaakt zal worden. De autosloperij beschikt over een SEDA-installatie waardoor binnen 10 minuten alle oliën en vetten uit auto kunnen worden verwijderd. De motorolie, remolie, hydrauliekolie wordt afgezogen en opgevangen in speciaal daarvoor aangelegde silo’s. Meerdere keren per jaar zullen deze silo’s worden leeggezogen door tankwagens. Waarnaar de olie vervolgens zal worden afgevoerd naar een raffinaderij, verwerker. Ook de brandstof, de benzine en diesel zal op deze manier uit de sloopauto worden verwijderd. Eventueel bestaat de mogelijkheid nog dat het bedrijf deze brandstof hergebruikt door hun eigen wagenpark hierop te laten rijden. Hiervoor dienen wel speciale filters in de installatie aanwezig te zijn aangezien de brandstof is vervuild.

Autosloop & Autosloperij in de omgeving van Nijeholtpade.

Boeksterwald
Bolsward
Borgum
Buitenpost
Dokkum
Drachten
Feanwalden
Franeker
Gorredijk
Harlingen
Kootstertille
Leeuwarden
Lemmer
Nijeholtpade
Oudehaske
Oudehorne
Oudewoude
Raerd
Twijzel
Ureterp
Walterswald
Wijckel
Wiuwert
Wyns

(Sloop)auto verkopen?

06-83593429

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)