Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Autosloop en autosloperij Arhem.

Sloopauto verkopen in Arhem? De autosloop ook wel het autodemontage bedrijf heeft altijd interesse in uw oude auto. Het maakt voor het sloopbedrijf niet uit of uw auto nu een verlopen keuring heeft of helemaal total-los is de sloperij weet er wel raad mee. De oudere auto’s worden ingekocht voor de onderdelen. Naast gebruikte auto-onderdelen bevinden zich volop herbruikbare materialen op en aan uw auto. De autosloperij zal er zorg voor dragen dat deze materialen worden ontmanteld en kunnen worden hergebruikt. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifiek onderdeel is het autodemontage bedrijf u graag van dienst. U kan online uw onderdelen aanvraag plaatsen. Hiermee bereikt u in een keer meerdere autosloperijen en zo is de kans groter dat u snel vindt wat u zoekt. Gaat u akkoord dan halen wij de auto kosteloos bij u op! Heeft u een sloopauto, of schadeauto? U kan deze ook online aanbieden, wij doen u graag een bod.

Hieronder ziet u het overzicht van autosloop bedrijven, autosloperijen in de regio Arhem.


Autoonderdelen via autodemontage Arnhem

Het hebben van een kapotte auto dan wel een schadeauto is natuurlijk niet zo leuk. Echter kunt nog altijd een vergoeding verkrijgen voor wanneer u een dergelijke auto heeft. De autosloperij koopt namelijk dit soort auto’s in de nog bruikbare onderdelen hiervan te verkopen.

Sloopauto inkoop

Jaarlijks worden vele duizenden voertuigen gedemonteerd dan wel gesloopt. De autosloperij koopt deze voertuig in voor de materialen die hergebruikt kunnen worden maar ook voor de onderdelen die nog als tweedehands auto-onderdeel op de markt kunnen worden gebracht. Vandaag de dag is de recycling van oude auto’s bijna 100%. De banden maar ook de accu’s en het kunststof dat in de auto is verwerkt kunnen allemaal worden hergebruikt. Dit maakt dat de autosloperij anno nu zeer milieubewust bedrijf is geworden. Natuurlijk verwerkt men ook de milieu vervuilende stoffen van de auto. Vaak verschillende typen oliën die helemaal zwart zijn doordat er vele kilometers asfalt meer zijn afgelegd. De autosloop zal er voor zorgen dat deze chemische stoffen goed terecht komen. Vaak worden alle oliën en vetten als eerste uit auto verwijderd door middel van een Seda installatie.

Sloopauto aanbieden.

Wilt u uw sloopauto of wel schadeauto aanbieden bij de sloperij? Via het contactformulier op onze website hoeft u slechts maar enkele gegevens in te vullen voor een vrijblijvende taxatie op uw auto. Nadat wij u gegevens correct hebben ontvangen zullen wij bekijken wat voor auto u heeft heeft wil nemen wij nog telefonisch met u contact op zodat wij de auto met u kunnen bespreken. U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen voor een direct bod!

.

(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.