Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 06-83593429

Autosloop en autosloperij Midwolda

Sloopauto verkopen in Midwolda? De autosloperij ook wel het autodemontage bedrijf heeft altijd interesse in uw oude auto. Het maakt voor het sloopbedrijf niet uit of uw auto nu een verlopen keuring heeft of helemaal total-loss is de sloperij weet er wel raad mee! De oudere auto’s worden ingekocht voor de onderdelen en recycling. Naast gebruikte auto-onderdelen bevinden zich volop herbruikbare materialen op en aan uw auto. De autosloperij zal er zorg voor dragen dat deze materialen worden ontmanteld en kunnen worden hergebruikt. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifiek onderdeel is het autodemontage bedrijf u graag van dienst. U kunt hier ook online uw onderdelen aanvraag plaatsen. Hiermee bereikt u in een keer meerdere autosloperijen en zo is de kans groter dat u snel vindt wat u zoekt. Ook uw sloopauto is via deze weg snel verkocht. U kan deze hier online aanbieden wij doen u graag een bod.

Hieronder ziet u het overzicht van autosloop bedrijven, autosloperijen in de regio Midwolda


Autosloop Midwolda.

Bent u student en woont Midwolda? Veel studenten maken gebruik van een ov-jaarkaart dit is immers voor hen de goedkoopste manier om van A naar B te reizen. Echter zijn er ook studenten die de voorkeur geven aan een eigen auto. Dit is wel zo flexibel aangezien je zelf bepaalt wanneer je vertrekt. Het nadeel van een eigen auto hebben is de hoge vaste lasten dan wel de variabele brandstofkosten. Veel studenten hebben hierdoor een oude auto welke eigenlijk bijna rijp zijn voor de sloop. Ook voor deze auto’s kan de student nog geld ontvangen. Wanneer wij uw kapotte sloopauto mogen overnemen zal deze kosteloos bij u in Groningen worden opgehaald dit kan bij zijn universiteit of bij het studentenhuis zelf. Vaak kunnen wij nog een leuke vergoeding betalen zodat u dit geldt goed aan andere zaken kan besteden. Natuurlijk kopen wij niet alleen auto’s in die afkomstig zijn van studenten. Ook alle andere autobezitters die een sloopauto dan wel APK verlopen auto of gewoonweg kapotte auto voor de deur hebben staan kopen wij op!

Autodemontage is milieubewust.

De autosloper, autosloperij heeft de afgelopen jaren nogal in kwaad daglicht gestaan. Dit komt omdat het op de autosloperij vaak een grote bende lijkt. Het aangezicht van een kapotte auto’s waar tal van  onderdelen zijn afgesloopt geven al snel de indruk dat het er een grote puinhoop is. Dit is zeker niet het geval. Natuurlijk zijn deels gesloopte auto’s niet het fraaiste uitzicht. Toch worden de auto’s hier zorgvuldig gedemonteerd. Wanneer een sloopauto bij het demontagebedrijf wordt aangeleverd zullen eerst alle vloeistoffen uit de auto worden verwijderd. Hiermee voorkomt men dat oliën en vetten in de bodem terecht komen. Na tuurlijk blijft een motorblok dat vele kilometers asfalt heeft afgelegd een vettige substantie. Zowel dieselmotoren als benzinemotoren met vele kilometers op de klok zijn nu eenmaal erg vettig. Deze verontreiniging is vaak een vaste stof die weinig tot geen schade aan de bodem kan veroorzaken. Olievlekken op een plas met water lijken vaak erger als dat het daadwerkelijk is. Natuurlijk ontstaat bij het slopen, demonteren van een auto de nodige lekkage. Het is gewoonweg niet mogelijk om alle vloeistof en vetten uit de auto te verwijderen. Hierdoor dient het autodemontage bedrijf beschikt over een vloeistofdichte vloer zodat alle eventuele gelekte vloeistoffen worden opgevangen in een vetafscheider en deze verontreinigende vloeistoffen niet in de bodem terecht kunnen komen.

Nadat een sloopauto is drooggelegd kan de daadwerkelijke demontage beginnen. De schadelijke stoffen zijn immers verwijderd waardoor de auto niet meer op een vloeistofdichte vloer hoeft te staan. Eventueel nog goede bruikbare onderdelen kunnen worden gedemonteerd dan wel gesorteerd voor de verkoop. Bij enkel bedrijf bestaat nog de mogelijkheid dat u zelfstandig aan de auto sleutelt, de onderdelen demonteert die u nodig heeft. Veel bedrijven geven echter de voorkeur dit een medewerker te laten doen gezien deze meer ervaring en kennis heeft van het demonteren van de bruikbare onderdelen.

Alteveer
Beerta
Grootegast
Midwolda
Noordhorn
Nuis
Opende
Overschild
Stadskanaal
Veendam
Westerbroek
Winsum Gr
Wirdum Gr
Zuidbroek

(Sloop)auto verkopen?

06-83593429

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)