Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085 06 44 884

Je sloopauto inleveren snel en gemakkelijk

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
  • Certified Clients

Autosloop en autosloperij Nuis.

Sloopauto verkopen in Nuis? De autoslop ook wel het autodemontage bedrijf heeft altijd interesse in uw oude auto. Het maakt voor het sloopbedrijf niet uit of uw auto nu een verlopen keuring heeft of helemaal total-los is de sloperij weet er wel raad mee. De oudere auto’s worden ingekocht voor de onderdelen. Naast gebruikte auto-onderdelen bevinden zich volop herbruikbare materialen op en aan uw auto. De autosloperij zal er zorg voor dragen dat deze materialen worden ontmanteld en kunnen worden hergebruikt. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifiek onderdeel is het autodemontage bedrijf u graag van dienst. U kan online uw onderdelen aanvraag plaatsen. Hiermee bereikt u in een keer meerdere autosloperijen en zo is de kans groter dat u snel vindt wat u zoekt. Gaat u akkoord dan halen wij de auto kosteloos bij u op! Heeft u een sloopauto, of schadeauto? U kan deze ook online aanbieden, wij doen u graag een bod.

Hieronder ziet u het overzicht van autosloop bedrijven, autosloperijen in de regio Nuis.

Autodemontage in de regio van Nuis

Het autodemontage bedrijf, ook wel de autosloperij genoemd. Op de autosloop is de afgelopen jaren erg veel veranderd. De sloopauto’s welke de autosloperij worden binnengebracht worden vandaag de dag professioneel gedemonteerd. Dit betekent dat men controleert welke onderdelen van de sloopauto nog kunnen worden verkocht als tweedehands auto onderdeel. Sommige bedrijven durven u zelfs garantie te geven op de onderdelen die afkomstig zijn van de sloopauto. Zo weet u zeker dat u een goed functionerend onderdeel koopt. Daarnaast zit er erg veel verschil in de prijs van het onderdeel. De tweedehands onderdelen afkomstig van de sloperij zijn vaak vele malen goedkoper als nieuw via het dealerkanaal of de automateriaal zaak. Veel particulieren of doe het zelfvers maken veelvuldig gebruik van tweedehands onderdelen. Om dat hier mee veel geld valt te besparen. Met andere woorden nieuw kan altijd nog!

APK verlopen auto verkopen.

De meeste auto’s moeten jaarlijks terug naar de garage voor de periodieke keuring. De apk-keur meester controleert dan of het voertuig voldoet aan de minimale veiligheid eisen. Er wordt gekeken of de verlichting werkt, of de remmen degelijk functioneren maar ook tal van andere zaken komen aan bod. Wanneer uw auto niet meer goedgekeurd is mag u deze niet meer gebruikt. Bij een eventueel verkeersongeval zal uw verzekeraar alle kosten op u verhalen. Daarnaast loopt u het risico op een flinke bekeuring. Wilt u uw apk verlopen auto niet meer repareren verkopen hem dan als sloopauto aan de autosloperij of meld hem aan via ons verkoopformulier. U kunt ook de telefoon pakken en rechtstreeks contact opnemen met een van onze medewerkers. Bij het verkopen van de auto bent u in een keer van het probleem verlost. U ontvangt geen onnodige bekeuringen meer en u kunt direct op zoek naar een andere auto of vervoersmiddel.

Uw auto zelf repareren.

Bent u handig en beschikt u over twee rechterhanden? Repareren uw APK afgekeurde auto dan zelf. De meeste werkzaamheden zijn prima uit te voeren. Natuurlijk is dit per auto verschillend en kunnen wij zo niet zeggen wat er allemaal gerepareerd moet worden om uw auto weer een jaar veilig de weg op te krijgen. Als u het niet precies weet vraag dan een kennis om hulp. U merkt van zelf dat het vervangen van een lampje en een ruitenwisser heel eenvoudig is. Mochten er andere groteren werkzaam moeten worden uitgevoerd dan kunt u altijd gebruik maken van het internet of van verschillende tutorial video’s welke op YouTube staan vermeld. Verschillende auto eigenaren besparen hierdoor een hoop geld zeker als u gebruikmaakt van tweedehands auto-onderdelen bestaat de kans dat u uw auto APK waardig kunt krijgen voor een fractie van het werkplaats tarief van uw plaatselijke garage. Is dit niet aan u besteed ga dan langs een andere garage zodat u de prijzen kunt vergelijken.

Autosloopbedrijven in de regio:

(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)