Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644880

Autosloop & Autosloperij Brunssem

Sloopauto verkopen in Brunssum de autosloperij ook wel het autodemontage bedrijf heeft altijd interesse in uw oude auto. Het maakt voor het sloopbedrijf niet uit of uw auto nu een verlopen keuring heeft of helemaal total-los is de sloperij weet er wel raad mee. De oudere auto’s worden ingekocht voor de onderdelen. Naast gebruikte auto-onderdelen bevinden zich volop herbruikbare materialen op en aan uw auto. De autosloperij zal er zorg voor dragen dat deze materialen worden ontmanteld en kunnen worden hergebruikt. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifiek onderdeel is de autosloperij u graag van dienst. U kan hier online uw onderdelen aanvraag plaatsen. Hiermee bereikt u in een keer meerdere autosloperijen en zo is de kans groter dat u snel vindt wat u zoekt. Ook kunt u hier uw sloopauto aanbieden voor de verkoop.

Hieronder ziet u het overzicht van autosloop bedrijven, autosloperijen in de regio Brunssum.


Autosloperij Brunssum 

Wanneer u in Brunssum op zoek bent naar tweedehands onderdelen voor u auto omdat u deze graag zelfstandig en goedkoop wilt repareren moet u eens een kijkje nemen op de autosloperij. Op het autodemontage bedrijf zijn vaak meerdere sloopauto’s te vinden waar van u tegen scherpe prijzen onderdelen kunt kopen. Ook kunt u hier terecht wanneer u een oude auto dan wel kapotte auto of schadevoertuig mag worden vernietigd. Soms bent u op zoek naar iets specifieks en is dit niet op elke autosloperij voorradig. Hiervoor kunt u gebruik maken van het onderdelenaanvraagformulier. Met het invullen van uw aanvraag bereikte niet alleen de autosloper in uw regio. Maar kunnen meerdere bedrijven reageren uw aanvraag indien het onderdeel dat u zoekt bij hen wel voorradig is. Vaak wordt het onderdeel dan per lost naar u toe verzonden zodat u hiervoor niet het land door hoeft te rijden.

Auto naar de sloop.

Auto’s hebben nu niet het eeuwige leven. Voertuigen worden wel steeds ouder en gaan steeds langer mee. De kwaliteit die autofabrikanten kunnen waarborgen wordt steeds beter! Echter op een gegeven moment is uw auto gewoonweg op! Jaarlijks belanden enkele honderdduizenden oude auto’s op de sloop. Dit zijn voornamelijk voertuigen die grote technische problemen hebben gehad waardoor het repareren meer kost dan de dagwaarde van het voertuig. Ook voertuigen niet meer door de APK keuring konden komen worden vaak verkocht als sloopauto. Tal van kleine reparaties vele uren aan werkzaamheden maken het vaak niet meer rendabel om de oude auto nog veilig de weg op te krijgen. Naast het einde worden er helaas nog dagelijks aanrijdingen veroorzaakt wat maakt dat er ook schade auto’s de sloperij worden binnengebracht.

Gebruikte auto-onderdelen

Veel particulieren staan er niet bij stil maar met het gebruik maken van tweedehands auto-onderdelen kunt u niet alleen geld besparen maar het is tevens ook nog eens goed voor het milieu. De onderdelen zijn immers gecontroleerd op functionaliteit en in sommige gevallen kan er ook nog eens garantie worden gegeven op het onderdeel. Vaak zijn de gebruikte onderdelen wel 50 tot een het 75% goedkoper als het nieuwe onderdeel dat uitsluitend via het dealerkanaal kan worden aangekocht. Bent u dus handig en beschikt u over twee rechterhanden zodat u zelf u auto kunt repareren. Dan is het goed mogelijk dat ik behoorlijk wat geld kunt besparen door zelfstandig reparatiewerkzaamheden dan wel onderhoudswerkzaamheden aan uw auto te verrichten! Wij begrijpen heel goed dat dit niet voor iedereen is weggelegd daardoor zijn er ook bedrijven waar u uw tweedehands auto-onderdeel kunt laten monteren.

Autosloop en Autosloperijen in de regio van:

(Sloop)auto verkopen?

085-0644880

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)

Meld hier vrijblijvend je auto aan

Hi! Kom in direct contact met onze inkoopafdeling op Whatsapp.