Sloopauto verkopen? Bel voor een direct bod met 085-0644882

Merk specialist of universele autosloperij ?

Bent u op zoek naar een BMW sloperij? Veel autosloperijen demonteren voertuigen van alle merken. Slechts enkele demontage bedrijven hebben zich toegelegd op het slopen van voertuigen van slechts een merk of een bepaalde groep aan merken. Zoals alleen maar Duitse merken of uitsluitend Franse of Italiaanse auto’s.

Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor uw Volkswagen kunt u altijd een onderdelen aanvraag plaatsen. Hiermee bereikt u in één keer meerdere autodemontage bedrijven. Zowel de merk specialisten als universele sloopbedrijven zijn hierbij aan gesloten en kunnen u snel en eenvoudig voorzien van een prijsopgave van het door u gevraagde onderdeel. Zoekt u echt iets specifieks, ga dan bewust opzoek naar een merksloperij. De kans is aanzienlijk groter dat zij u eerder aan het juiste onderdeel kunnen helpen. Men koopt namelijk bewust alleen bepaalde type auto’s in !

Nog steeds niet gevonden wat u zoekt.

Foto autosloopVia de website kunt u niet alleen uw sloopauto verkopen met een gratis ophaalservice. Ook vindt u hier het overzicht van RDW en ARN aangesloten autosloperijen. In Nederland zijn plusminus zo’n vijfhonderd autosloop bedrijven actief. Het gros hier van is aangesloten bij Autorecycling Nederland. Deze partij is begin jaren 90 opgericht om de autodemontage branche te professionaliseren. Importeurs en dealers werden verantwoordelijk gehouden voor het afdanken van oude auto’s, einde levens voertuigen moesten op een duurzame en verantwoorde manier worden gesloopt. Hierdoor is de verwijderingsbijdrage in het leveren geroepen. Voertuigen worden nu door gecertificeerde autosloperijen gedemonteerd volgens de nu geldende milieu normen!

Recycling van groot belang!

Autodemontage Nederland is de afgelopen jaren geprofessionaliseerd. Waar men voorheen over de autosloop sprak, bedoelt men tegenwoordig het autodemontage bedrijf! Enkele autosloperijen in ons land zijn uitgegroeid tot grote demontage bedrijven. De één richt zicht op recycling, de ander op één specifiek Japans automerk. Daarnaast zijn er veel zaken veranderd: voertuigafval wordt namelijk hergebruikt. In de PST fabriek van de ARN kan men middels verschillende bewerkingen het shredder afval van een “fijn gemalen auto wrak” scheiden. Wat overblijft zijn verschillende materialen die kunnen worden hergebruikt; denk hierbij aan koper, aluminium, plastic, glas etc.

(Sloop)auto verkopen?

085-0644882

Bel gerust voor een direct bod!

(Onderdelen via formulier a.u.b)